Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo više od 70 osoba
Povratak na članak

Sjednica Filozofskog vijeća prekinuta zbog bojkota: Nezadovoljni članovi lupali u klupe

Profesor Neven Jovanović, jedan od kandidata za dekana Filozofskog fakulteta, ustvrdio je u srijedu da se tim fakultetom ne može upravljati silom ni manipulacijama

Komentari 5

MK
MKinkognito60
01:03 29.10.2020.

Upravo Gled i jovanović majstori manipulacije govore kao protiv manipulacije, na žalost zbog nekih ustupaka iz prošlosti su profesori i htjeli bi još ustupka kako bi bili iznad svih i ne akademskom neovisnošću nego nametanjem nekog poneumljanja i manipulacijama. Velika šteta je za studebte ali očito bi bilo najbolje raspustiti neke programe i nikad više ih ne sazvati. Bolje je školovati neke kadrove vani nego dozvoliti nemoralne manipulacije znanjem. Pa zar baš mora neki već preživljeni svjetonazor ponovno oživjeti umjesto pluralizma svjetonazora kako bi dobili kvalitetno i pošteno školovane kadrove. Upravo filozofski fakultet bi morao biti izvor širokih svjetonazora ali grupa ljudi želi već raspadnuti svjetonazor sa smetlišta povjesti vratiti kroz odgajanje intelektualaca. Čudimo se radikalizmu društva a imamo intelektualce koji žele jednu ozbiljnu sjednicu pretvoriti u sindikalnu treverenku, pa može li veći radikalizam.

VL
JU
Jura
00:05 29.10.2020.

Drugovi osjećaju da im polako izmiče tlo pod nogama. Neopisivo.

VL
Avatar comparator
comparator
09:15 29.10.2020.

Prepoznajem jedino želju za političkom dominacijom koja je ipak posljedica tradicije i kulture mržnje prema slobodi govora i demokraciji. Ima tu naravno i sporednih ali glasnih marginalnih pokreta poticanih od krugova koji žele zbuniti javnost.

VL
CH
Chazary
05:59 29.10.2020.

Hm...suzdržat ću se od komentara( al' teškom mukom) ,inače mi slijedi doživotni crveni ...

VL
DU
Deleted user
06:53 29.10.2020.

Borasove manipulacije, ideološki motivirane čistke i smjene u istinskom totalitarističkom duhu podsjećaju me na nedavne Trumpove političke čistke u NOAA kako bi se spriječila znanstvena istina o klimatskim promjenama. Desničari nas žele vratiti u totalitarizam i jednoumlje..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.