Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nas očekuje?

Sjećate se žene koja budućnost vidi u šparogama? Evo što predviđa za 2019.!

Jemima Packington
Foto: Screenshot
31.12.2018.
u 19:07

Jemima Packington predviđa da će strahovi zbog Brexita biti uglavnom neutemeljeni, ali i da će završiti trgovinski rat između Kine i SAD-a

Britanka Jemima Packington (62) neobičnom metodom proriče budućnost, a nakon što je u predviđanjima za 2017. godinu od 11 događaja pogodila njih osam, uspješna su bila i njezina predviđanja za 2018. godinu.

Ona je tako za godinu na odmaku predvidjela pucanje Bitcoinovog mjehura te brojne prirodne katastrofe poput potresa i erupcija vulkana. Najavila je i rekordan broj kraljevskih beba u čemu također nije pogriješila budući da je vojvotkinja Kate rodila treće dijete, a Meghan Markle ostala je trudna.

GALERIJA Pogledajte što se predviđa za 2019.!

Jemima Packington
1/14

Sada su joj šparoge otkrile što nas očekuje u 2019. godini. Hoće li se nešto dogoditi ili ne pokazuje smjer u kojem šparoge padnu na stol nakon što ih ona baci.

Ona tako predviđa da će strahovi zbog Brexita biti uglavnom neutemeljeni, ali i da će završiti trgovinski rat između Kine i SAD-a zbog čega će Sjedinjene Države pasti u recesiju koju ćemo svi osjetiti.

Najavljuje i kako će ekstremne temperature postati uobičajene, a film 'A Star is Born' doživjet će uspjeh na Oscaru.

Što se tiče Engleske, ženska nogometna reprezentacija osvojit će Svjetsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, a kriket i ragbi timovi uspješni će biti već početkom godine.

Također, šparoge će biti još skuplje nego što sada jesu.

Jemima je dosad pogodila da će Velika Britanija izaći iz Europske unije kao i porast ekonomija Ujedinjenog Kraljevstva unatoč lošim prognozama, da će ljeto biti jedno od najtoplijih te da će doći do neočekivanog razvoda u svijetu showbiza, a upravo su se u prosincu razveli Jamie i Louise Redknapp nakon 19 godina braka. S druge strane, pogriješila je kada je proricala probleme u kraljevskoj obitelji jer ih nije bilo kao i u najavi da će i druge države slijediti primjer Brexita.

Koliko će njezina predviđanja ovoga puta biti uspješna, doznat ćemo tijekom iduće godine.

>> Pogledajte što je djevojčica učinila kada joj je majka okrenula leđa

Komentara 14

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
19:45 31.12.2018.

Gledala mi Ciganka u dlan i kaže: - Do 35. godine nećeš imati novca i mučit ćeš se. - A poslije 35.? A ona će: - Naviknut ćeš se na to..........

ZH
Zlatousti Hrvat
20:04 31.12.2018.

Ne smijem nista reci protiv novinara VL jer ce me blokirati opet na tjedan dana, ali znaju sto mislim o ovakvom novinarstvu

MA
majmudin
21:46 31.12.2018.

A ja vidim sparoge s jajcima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije