Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Community

Sjećaš li se gdje si bio 2006.?

Redakcija portala Vecernji.hr
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/4
08.02.2019.
u 09:30

Od 2009. do danas dogurali smo daleko, imamo čak 502552 fanova na Facebooku, mjesečni pregled videa na Facebooku popeo se čak na 2500000, a naš tim i dalje uči i raste

Vjerujem da u današnje doba često čujete riječ Community, a velika većina ljudi ne razumije što ta riječ znači. Ona ima jedno jednostavno objašnjenje, a to je zajednica. Zajednica naših čitatelja, komentatora i fanova. O tome da sve naše zajednice budu sretne, da im se pruži ono što najviše vole čitati, da im damo ono što vole komentirati i shearati po društvenim mrežama brinemo mi, cijeli community tim Večernjeg lista.

Krenuli smo davne 2006.-te čitati komentare naših čitatelja i od tada održavamo „mirnu“ atmosferu na portalu, borimo se protiv govora mržnje, ali volimo vidjeti i konstruktivne kritike i rasprave.

VIDEO Izvršni urednici otkrivaju kako je raditi na portalu Vecernji.hr:

Već tri godine kasnije (2009.) Večernji se prvi puta pojavljuje na društvenim mrežama i počinje graditi svoju novu publiku. Davne 2009.  Facebook je bio jedina naša društvena mreža putem koje smo komunicirali s korisnicima. Od 2009. do danas dogurali smo daleko, imamo čak 502552 fanova na Facebooku, mjesečni pregled videa na Facebooku popeo se čak na 2500000, a naš tim i dalje uči i raste.

Iza nas stoji puno rada, neprospavanih noći, živciranja, sreće i puno objašnjenja zašto je ovo ovako i zašto nismo nešto objavili. Naš glavni posao su Facebook, Twitter i Instagram. Mi brinemo o našim čitateljima, brinemo o svakoj poruci koju nam pošaljete i brinemo o tome da uvijek postoji „svega po malo“. U ovih 10 godina postojanja na Facebook-u okrenuli smo se životnim pričama, nikad ispričanim apsurdima koji nas koče i približili smo publici politiku na skroz drugačiji način.Na tim platformama smo uvijek dostupni i uvijek rado saslušamo sve što nam naši čitatelji žele poručiti.

No sve ovo ne bi uspjeli da nije portala i urednika portala, jer sinergija portala i društvenih mreža je veza koja je neraskidiva,  jedno bez drugoga ne može. Danas čitatelji prate medije na društvenim mrežama i bitno je da ste tu prvi, bitno da stvarate uvijek novi sadržaj i da čitateljima uvijek dajete dobar i kvalitetan sadržaj.

Vjerujem da je 2019. godina Večernjeg lista, godina u kojoj ćemo oboriti rekorde.

Pogledajte video o našem portalu:

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
16:28 08.02.2019.

Jesu li to ovi što nam BRIŠU komentare, ponavljaju u iste stvari po 3-4 puta u istome artiklu , čitaju stari BILD zeitung i onda nam serviraju koje kakove zastarijele gluposti tko je koga MAZNIJO i koji glumac je PIJAnAn , ko je naZagrebačkoj špici u poderanima RIFLAMA i dali je žena ili cura nogometaša dala svojoj sluškinji otkaz zato što joj je oprala GAČE u toploj vodi namjest u MLAKOJ vodi , tko se fuca po BEOGRADU PITANJE ::dali su to oni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije