Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
75. obljetnica napada na Nagasaki
Povratak na članak

Sjećanje na dan koji je sve promijenio: Vidio sam ljude s užasnim opeklinama kako nose mrtve

Te dvije bombe dotad neviđene uništavajuće snage bacile su Japan na koljena: japanski car Hirohito je 15. kolovoza 1945. naciji objavio da je rat izgubljen

Komentari 3

MP
Miroslav.P
10:59 09.08.2020.

Ameri su poznati po bacanju tih igracki. Malo im bila jedna pa i drugu bombicu bacili.Bacili bi oni sad koju vec i drugi imaju te igracke tuje vrag. Sta kazu moji domaci Amerikanci .Pozdrav Marsovcu Vlasinecu i Plutonu.ako citaju.Pardon Foton.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
11:22 09.08.2020.

Bilo bi pošteno u sklopu ovih članaka napisati što je radila japanska vojska u vremenu do Hirošime, koliko je civila masakrirala po azijskim državama i koliko je zarobljenika usmrtila. Tek toliko za usporedbu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.