Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREDI DILJEM SAD-A
Povratak na članak

Hrvati u New Yorku: 'Situacija je stvarno zastrašujuća, nakon korone još i nasilje'

Užasnu nelagodu stvara mogućnost da se aktiviraju lokalne skupine Ku Klux Klana, kaže Nena Komarica

Komentari 12

PE
PeroJoso
06:32 04.06.2020.

Pojam rasizma krivo se veze uz bjelu rasu i stvara osjecaj krivnje. Crnci su barem jednako toliki rasisti dok su arapi i kinezi daleko vecio rasisti od bijelaca. Zato multieticnost i jest problem. Nitko nije, barem ne u stranim novinama napisao zasto su policajci covjeka uopce lisili slobode, ako je to samo zato sto je crnac onda su svi za elektricnu stolicu, ako je bio u pitanju kriminal onda su postupili vise nego neprofesionalno i zasluzuju drakonske kazne. Ponasanje crnackog entiteta nakon smrti jednako je razocaravajuce kao i od policije, pljacke, palez, ubojstva.

VL
JA
jadranko111
23:05 03.06.2020.

Gledajući i čitajući iz više izvora o svemu ovome što se događa ovih dana u SAD i kako se mirni dnevni prosvjedi,protiv kojih nitko nema ništa,navečer pretvaraju u rušilačke,može se vidjeti dublja pozadina svega ovoga,a to je da ovaj nesretni događaj iskorišten kao dobar povod s krajnjim ciljem da se sve ovo pretvori samo u jedno a to je rušenje predsjednika Trumpa svim sredstvima.Njjegovim neprijateljima vrijeme curi,ne mogu ga baš 'maknuti' kao Kennddyja,nervozni su, a on ima veliku podršku običnih Amerikanaca,reizbor mu je vrlo izgledan i oni moraju sve učiniti da se to spriječi.Pri tome imaju punu podršku medija,samozvanih boraca za ljudska prava,poznatih javnih osoba,antifa plaćenika...koji su svi silno zabrinuti zbog 'policijske represije'.Ma kakva briga za crnu populaciju,ma kakav strah za demokraciju,to su priče za malu djecu,Trumpa se mora rušiti i to je to.

VL
NE
Nepokolebljiv
22:31 03.06.2020.

Bistra neka “sugovornica”! Brine ju KKK a crnci I bjeli “antife” sto su posljednjih godina u NYC prisuljali se policajcima s leda i ubili ih metkom u zatiljak ili policajcu u parkiranom autu dok je bio na pauzi metak u sljepoocicu ju ne brinu. Ne brinu ju revolucionari sto su se prisuljeli starcima s leda na ulici i zviznuli ih baseball palicom po glavi. Me brinu ju mirni “ protestanti” sto pljackaju robne kuce i male trgovine pa kada vise nema sta za ukrasti ih potpale. Zabrinjavaju ju bjeli Amerikanci koji imaju oruzje ali ju ne zabrinjavaju naoruzani crni i antife. Mogu ju umiriti i pouciti: u velikim gradovima gdje operiraju crni protestanti i antife nema KKK a bjeli su rjetko naoruzani jer su pretezno liberalni “intelektualci”.

VL
PE
penelope2
22:18 03.06.2020.

Ne brini se ti za Ameriku, Amerika je dobila dva svjetska rata, i Hladni rat, to je za njih lagano naguravanje, nego bolje se brini za obitelj sto ce ti jesti u Hrvatskoj, i generalno kako ce ti drzava i narod zavrsiti pod cizmom ovih gore u Briselu i Berlinu. To je pakao na planeti Zemlji, lako za Ameriku, oni imaju i svoju suverenu drzavu i novaca i vojsku i sve sto im treba u bilo kojoj krizi da ih pogodi.

VL
TS
Tito sveti
08:37 04.06.2020.

Americko proljece se sprema Karma je strasna stvar

VL
MP
Miroslav.P
22:25 03.06.2020.

Ameri su dotakli dno gledam na TV u Moskvi prvo epidemija zdrastveni sustav kolaps epokalipticno. Sad ovo ubistvo strava a busali se u prsa razne demokrate strasno.Lovili crnce po Africi pa Indijance desetkovali strasno u svojoj zemlji...Moji domaci amerikanci nigdje ih izgubili se. Pa eto nek uzivaju u demokraciji i blazenstvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.