Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

Stožer: Imamo 763 nova slučaja zaraze. 38 osoba je preminulo

Do danas je ukupno testirano 1 113856 osoba, od toga 5 969 u posljednja 24 sata.

Komentari 8

5S
505.scrtom
13:37 16.01.2021.

toliko malo inficiranih a vi nas pozatvarali kao životinje u kavez hebo sam vas

VL
VL
_________
12:01 16.01.2021.

Imamo 763 nova slučaja pozitivnih, nakon testiranja nepouzdanim testom, koji pokazuje da su ovce, koze, i razne vrste voća pozitivne.

VL
AE
Aedes2017
11:08 16.01.2021.

Mrtvozornik Capak ne posustaje! Pitam se, hoće li taj polithdz stožer ODGOVRATI i za jednu smrt?

VL
DU
Deleted user
20:03 16.01.2021.

BiH je uvela obavezne maske, mjeru koju je srušio Ustavni sud pa je pretvorena u preporuku. Isti sud je srušio i odluku o policijskom satu. Kafići, restorani, klubovi i teretane rade normalno. Postoje ograničenja okupljanja, preporuke o distanciranju i slične mjere kojih se malo tko pridržava. Kako to da im onda padaju svi korona brojevi? To je za ravnokoronaše teško pitanje jer za njih opcija "prirodno prokužavanje stanovništva" ne postoji. Ni pod razno! Zato su novinari ostali u čudu. Nenad Jarić Dauenhauer, novinar koji je među čitateljima Indexa poznatiji po nadimku Dr. Panikhauer, pokušao je objasniti taj "misterij". Kao čovjeku koji čvrsto vjeruje da virus sluša odluke Stožera, prirodna prokuženost koju je još davno lijepo objasnio dr. Ivan Đikić, Dauenhaueru nije opcija. Pa je ponudio svoje objašnjenje pri kojem se, blago rečeno, nekoliko puta poskliznuo i posvađao sa samim sobom.znači što više ograničenja to više zaraze

VL
DU
Deleted user
11:48 16.01.2021.

Italiji 46 pozitivnih u domu odmah nakon cijepljenja. Dosad u tom domu nije bio zabilježen nijedan slučaj. Direktor doma je izjavio: “Jako smo zabrinuti. Epidemija je izbila tjedan dana nakon prvih cijepljenja i u ovom trenutku postoje mnoge sumnje. Istražujemo uzroke koji su doveli do ove situacije, ali ih nije lako rekonstruirati i još isto u drugim državama su slične situacije a da se ne govori o nuspojavama a neke se dosta i ozbiljne

VL
BO
bombaatomska
11:33 16.01.2021.

Da je sve to istina stožerovci bi nemilice umirali i bila bi već 50 .postava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.