Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgođen izlazak

Šišaković: Boli me kuk jer sam pao na ledu pa ne mogu na sud

Varaždin: Suđenje Dariju Šišakoviću za pokušaj ubojstva Roberta Matanića u zatvoru
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/3
30.01.2019.
u 20:44

Razlog odgode su zdravstveni problemi na koje se žalio Šišaković koji se ne osjeća sposobnim pratiti suđenje

Odgođen je nastavak suđenja Dariju Šišakoviću, optuženom za pokušaj ubojstva Roberta Matanića, atentatora na Ivu Pukanića i Niku Franjića, što znači da “sisački monstrum” Srđan Mlađan sutra neće biti doveden na Županijski sud u Varaždinu na svjedočenje. Razlog odgode su zdravstveni problemi na koje se žalio Šišaković koji se ne osjeća sposobnim pratiti suđenje. Tvrdi da ga boli lijevi kuk jer se na izdržavanju kazne u Glini poskliznuo na ledu i nezgodno pao.

Rekao je da mora na operaciju kuka. Sud je zatražio liječničku dokumentaciju i vještačenje. Šišaković je prvog dana suđenja uzalud tražio izuzeće suca porotnika i isključenje javnosti zbog zaštite privatnog i obiteljskog života, kako svog, tako i Igora Matanovića koji je također svjedok u tom postupku. Žalio se i da je gladan te da je predugo sjedio u sudnici. Šišaković je optužen da je 2015. utegom pokušao ubiti R. Matanića u dvorištu Kaznionice u Lepoglavi.

Pogledajte video o hrvatskim apsurdima:

Komentara 3

DU
Deleted user
21:37 31.01.2019.

Momak mi djeluje malo zlurado ????

ZA
Zagorec101
20:37 31.01.2019.

Vidi ga fin, kulturan, a kad tamo ubojica.😱

MO
modovisisajteMaraschino
10:49 31.01.2019.

ne boli ga kuk već ono između nogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije