Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetila Sisak

Kolinda Grabar Kitarović: Čvrsto sam uvjerena u pobjedu na izborima

Vlado Košić,Kolinda Grabar Kitarović
Foto: ''
1/6
07.10.2014.
u 22:07

U Velikom Kaptolu, Biskupijskom ordinarijatu u Sisku, razgovaralo se o aktualnim društvenim pitanjima

Sisački biskup Vlado Košić primio je danas HDZ-ovu kandidatkinju za predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i kandidata koalicije HDZ-HSS-BUZ-a za župana Sisačko-moslavačke županije Ivu Žinića zajedno sa suradnicima.

Nakon cjelodnevnog obilaska Sisačko-moslavačke županije, HDZ-ova predsjednička kandidatkinja odgovarala je u Sisku na pitanja novinara.

Što se tiče najnovijeg „istraživanja javnog mijenja“, odgovorila je da „ankete“ nikad ne komentira.

 - Izbori su jedina vjerodostojna anketa! Računam na glas svakoga hrvatskog građanina - čvrsto sam uvjerena u pobjedu, kazala je Grabar Kitarović.

Istaknula je, također, da i Vlada i Predsjednik RH moraju učiniti apsolutno sve kako bi opstala Rafinerija nafte Sisak kako bi se sačuvalo 800 radnih mjesta. Nažalost, radnici su žrtve sukoba unutar Kukuriku koalicije. S jedne je strane HNS - koji se sjetio Rafinerije nakon pune četiri godine - a sa druge SDP, kazala je.

>>Josipović i dalje u velikoj prednosti pred Grabar Kitarović

>>Kolinda i Ivo uvjeravaju nas da ne poznaju Dejana Jovića

Komentara 120

DR
drugzooka
23:23 07.10.2014.

Narod je već odlučio Kolinda predsjednica

DR
drugzooka
23:31 07.10.2014.

Ha ha za naručene i dobro plaćene rezimske ankete Ivo je u prednosti a u anketi glas naroda Kolinda ima dvostruko veću podršku naroda Neka rezimske drukaju a samim time narod Hrvatski podižu na noge ovaj puta nece ostati domaa izaći ce i dati glas Kolindi

DO
doktorica
23:13 07.10.2014.

vidjeli smo tzv"novu pravednost" na djelu,a sve više cvjeta nepravda.Hvala lijepa na toj pravednosti koja je samo za bogate,a sirotinja neka trpi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije