Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio mu se trag

Sisačka policija traga se za nestalim 95-godišnjakom

Miloš Šapić
Foto: nestali.hr
13.11.2019.
u 10:47

Miloš Šapić udaljio se u petak s adrese prebivališta u selu Malička, pokraj Topuskog

Peti se dan na području Topuskog i okolice traga za 95-godišnjim Milošom Šapićem koji se u petak, 8. studenoga, udaljio s adrese prebivališta u selu Malička, pokraj Topuskog, otkada mu se gubi svaki trag.

Kako je objavljeno na www.nestali.hr Miloš Šapić je visok 170 centimetara, a u trenutku nestanka je bio odjeven u crne samtane hlače, smeđu duksu i šareni vojni prsluk dok je na nogama imao crne niske cipele.

Ukoliko netko ima informacije o nestalom Milošu Šapiću mogu se dostaviti u Policijsku upravu sisačko-moslavačku ili putem stranice www.nestali.hr.

Foto: nestali.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije