Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozlilo mu

Sirijski predsjednik kratko prekinuo govor zbog niskog krvnog tlaka

Bashar al-Assad
Foto: Reuters/PIXSELL
12.08.2020.
u 17:26

Državni mediji ranije su tijekom dana najavili da će Asad održati govor zastupnicima nakon što su prošli mjesec održani parlamentarni izbori za koje oporba i neovisni promatrači tvrde da su farsa u zemlji kojom vlada stranka Baas

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad u srijedu je na nekoliko minuta prekinuo govor zastupnicima jer mu nije bilo dobro zbog niskog krvnog tlaka nakon čega ga je normalno nastavio, objavila je sirijska državna televizija. Govor koji je trebao biti održan oko podneva bit će prikazan na televiziji u cijelosti u 18,30 sati po mjesnom vremenu. Televizija nije objavila druge pojedinosti.

"To je bila posljedica manjeg pada krvnog tlaka prije nego je predsjednik normalno nastavio govor”, objavila je televizija.

Državni mediji ranije su tijekom dana najavili da će Asad održati govor zastupnicima nakon što su prošli mjesec održani parlamentarni izbori za koje oporba i neovisni promatrači tvrde da su farsa u zemlji kojom vlada stranka Baas.

Državni mediji rijetko izvješćuju o zdravlju 55-godišnjeg sirijskog predsjednika koji autoritarno vlada zemljom kojom gotovo deset godina vlada rat u kojem su poginule stotine tisuća ljudi, a milijuni su prognani i raseljeni.

Ključne riječi

Komentara 5

XA
xaron
18:16 12.08.2020.

Ima previše protivnika : Turska. na sjeveru, Amerika na istoku i jugu, Izrael na jugu...Čudo da se ovako dugo održao.

Avatar intimus 500
intimus 500
22:02 12.08.2020.

joj kak mi ga je zao ... ludilo :)

ZB
Zoki-Bijela
17:54 12.08.2020.

Petkovic je ponosan na njega..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije