Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DODATNI MJESEC

Sirija produžila mirovnu misiju Arapske lige

Sirija
Reuters/ PIXSELL
24.01.2012.
u 21:14

Sirijska vlada pristala je na produženje nakon što je ranije odbila prijedlog ministara zemalja Arapske lige da predsjednik Bashar al-Asaad odstupi sa položaja te osnuje novu vladu.

Sirija je odlučila produžiti mandat promatračima Arapske lige za sljedećih mjesec dana, objavila je sirijska državna agencija SANA.

Mirovna misija koja je počela prošle godine u prosincu sada će nastaviti s radom do 23. veljače, prenio je BBC. Sirijska vlada pristala je na produženje nakon što je ranije odbila prijedlog ministara zemalja Arapske lige da predsjednik Bashar al-Asaad odstupi sa položaja te osnuje novu vladu.

Pitanje je koliko će ova odluka vlade poboljšati život građanima Sirije. Samo u utorak zabilježeno je novih 60 smrtnih slučajeva diljem zemlje. Brojka poginulih tijekom posljednjih deset mjeseci premašila je 5000, objavili su Ujedinjeni narodi.

Komentara 1

DU
Dugopamti
22:36 24.01.2012.

Mi moramo gledati interes Hrvatske. Ako su pobunjenici Salafiti onda nam je bolje da ostane Asaad a ako je Asaad pod kontrolom Irana onda je bolje da ode. Nama uskogrudna religiozna država na Mediteranu ne odgovara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije