Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO PAMĆENJE

Širi se status mladića iz Zagreba, uključila se i policija: 'Došao sam kući krvav, ne sjećam se ničega'

Facebook
15.12.2020.
u 17:17

Iz PU zagrebačke kažu kako imaju saznanja o događaju vezano za mlađu mušku osobu koja je hospitalizirana u KBC Sestre Milosrdnice

"Danas poslije posla sam kod HNK ušel na tramvaj 17 (bar mislim). Pustil sam muziku, po playeru vidio da je prošla samo pjesma i pol. Došel sam doma blatnjav, krvav s dislociranom čeljusti i izgubljenim naočalama. Ako me itko videl, pliz javite, jer ne znam kaj se desilo. Update: Malo se sjećanje vratilo. Izašao sam iz tramvaja kod Vjesnika, išao sam do Instar-informatike na Savskoj (toga se sjećam kompletno), poslije toga sam krenuo do ljekarne u Albaharijevoj na Knežiji. Mislim da mi se tamo to dogodilo, što god to bilo", dramatičan je apel objavljen na društvenim mrežama 28-godišnjeg Čakovčanina K. B., web dizajnera i bubnjara koji trenutno radi u metropoli kao kuhar.

Njemu se u sjećanju izbrisalo punih 25 minuta, točnije od izlaska s posla u 18.30 pa do ulaska u stan u 18.55 sati kada je pred starijeg brata došao dezorijentiran i s razderotinom na čelu te pomaknutom čeljusti. Ne bi li otkrili što se zapravo dogodilo i rekonstruirali rupu u sjećanju, o svemu je odmah obaviještena policija, a Blažek je trenutno u KBC Sestre milosrdnice s blažim potresom mozga dok će tijek liječenja čeljusti tek biti određen.

Njegovi su prijatelji proširili status, a jedna je njegova prijateljica napisala kako se sve odvijalo oko 18 sati. On se kasnije javio s dodatnim informacijama. 

Iz PU zagrebačke kažu kako imaju saznanja o događaju vezano za mlađu mušku osobu koja je hospitalizirana u KBC Sestre Milosrdnice te da će s njom obaviti razgovor kada to bude dozvolilo njegovo zdravstveno stanje.

 

Komentara 18

DU
Deleted user
19:54 15.12.2020.

Možda si imao napadaj vertiga, pao i isčašio vilicu. Od pada si imao potres mozga uslijed kojeg dođe do kratkotrajne amnezije. To se zna često ljudima dogoditi.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:14 16.12.2020.

Moguce je. Ja sam 1999 na krizanju Palmoticeve i Zelenog vala od dzamije. Pokupil me policajac u osobnom golfu koji je prosao kroz crveno iz Palmoticeve jurivsi nekih 8 banki. U autu su mu bili i zena i djeca. Ja o tome nemam pojma, sve su mi poslije ispricali ljudi koji su vidjeli sudar. Na srecu su inzistirali da daju izjave jer su znali da bi u suprotnom policajac bil u pravu. Mene je otfurala hitna i to na Rebro, ali ni toga se ne sjecam kao ni samog sudara. Prvo cega se sjecam je kako sjedim u nekom haustoru na stengama i pricam s dva murjaka. Oni su mi rekli kaj se desilo i da sam se u bolnici jednostavno digel s nosila na koja au me stavili kad su me donijeli i otisel. Onda su me panduri vrnuli na Rebro i lijecnici me obradili pa me hitna odvezla mado. Ni dan danas sudara niti icega do tog razgovora s policajcima na nepoznatom stubistu se ne ajecam, za sve znam aamo iz prica i iz novina. Pandura koji me pogodil nikad nisam vidio ni cuo, ali me njegova aupruga nazvala da vidi kak sam i ispricala pricu a nkenog gledista koja se poklapala s novinama i pricama ocevidaca koje sam ja cuo.

ZV
zvezdomor
09:16 16.12.2020.

i meni se to desilo više puta a onda sam prestal pit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije