Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilničko ponašanje

Šipkom i cjepanicom na policajce

policija
Arhiva VL
27.10.2009.
u 10:22

Kada su krenuli prema policijskom automobilu, 50-godišnjak je počeo vikati da neće ići s policijom te se naglo istrgnuo i udario jednog policajca u glavu.

ZADAR - Sinoć oko 19.20 sati, nakon dojave o nasilničkom ponašanju u obitelji u mjestu kraj Zadra, policijski službenici su u kući zatekli 50-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju.

Kada su krenuli prema policijskom automobilu, 50-godišnjak je počeo vikati da neće ići s policijom te se naglo istrgnuo, udario jednog policajca u glavu i otrčao u dvorište kuće.

Zatim je uzeo šipku i cjepanice kojima je mahao prema policajcima te je pobjegao. Oko 22 sata sam se prijavio u službene prostorije gdje su mu izmjerili 0,88 promila alkohola u krvi. 

Nakon što se otrijezni, nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo sprečavanja službene osobe u obavljanju službene radnje te nasilničkog ponašanja u obitelji.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
11:08 27.10.2009.

Kada su krenuli prema policijskom automobilu, 50-godišnjak je počeo vikati da neće ići s policijom te se naglo istrgnuo, udario jednog policajca u glavu i otrčao u dvorište kuće. Kazna velika policiji za ovakovo nponašanje nepropisno privođenje čovjeka koji jee nasilnik i alkoholiziran. Lisičine su uštedjeli ali glavu nisu. Kako vidimo iz izvješča ili je bio policajac ili branitelj ili oboje kada su privađali kao svoga pajdaša....

OB
-obrisani-
11:54 27.10.2009.

Tak ti je to , dragovoljci domovinskog rata haraju, zare i pale , kao da su u Krajini, a zasticeni su ko bjeli medvjedi. Jos uvjek vrijedi ona da je bolji los Hrvat nego dobar Srbin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije