Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Sinovi spriječili pomahnitala oca koji im je htio silovati i ubiti majku

Nasilje
Boris Ščitar
25.02.2010.
u 13:00

Tijekom obrade koju su protiv Tonćija B. (44) provodili zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, policajci II. policijske postaje osumnjičili su ga i za pokušaj silovanja 45-godišnje supruge.

SPLIT - Tijekom obrade koju su protiv Tonćija B. (44) provodili zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, policajci II. policijske postaje osumnjičili su ga i za pokušaj silovanja 45-godišnje supruge.

Uhićen je u utorak u Medovu Docu, kamo je pobjegao nakon što ga je sin spriječio da ubije suprugu koju je pijan davio.

Posljednjih mjesec dana Tonći B. svakodnevno je pod utjecajem alkohola maltretirao obitelj. Suprugu je mlatio i ponižavao, a djeci je prijetio da će ih izbaciti iz stana. Sinovima je uzimao novac koji bi im majka dala za doručak i odjeću i trošio ga na alkohol i provode.

Policija sumnja da je u noći sa 21. na 22. veljače zgrabio suprugu, odveo je u sobu i pokušao silovati, ali je tada ušao 17-godišnji sin i spriječio pomahnitalog oca da siluje majku.

Zbog prekršaja Zakona o sprečavanju nasilja u obitelji otac je priveden prekršajnom sucu, koji ga je nakon saslušanja pustio. O svemu je obaviješten i Centar za socijalnu skrb, a policija je Državnom odvjetništvu protiv njega uputila i posebno izvješće zbog pokušaja silovanja i nasilja u obitelji.

Komentara 7

OB
-obrisani-
18:29 25.02.2010.

PA samo potvrda da nam je pravosudje u banani još uvijek a možda i istrune u istoj(nadam se) ! Ponavljam ko zna koji put da terba revitalizirati Goli otok!

PK
puši kurac
15:21 25.02.2010.

ovo više nije istina. za pokušaj ubojstva su ga ispitali i pustili. valjda je na pitanje \"jeste li pokušali ubiti supugu?\", rekao \"nisam\"

OB
-obrisani-
15:12 25.02.2010.

@autoritet pa da maltretira životinje?? u kanalizaciju snjim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije