Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Ribar

Sinovčić se nije nagodio s USKOK-om, suđenje mu počinje u prosincu

Suđenje Reni Sinovčiću
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
19.10.2018.
u 17:18

Sinovčića se u aferi Ribar tereti za štetu od 120 milijuna kuna, a optužen je zbog privatizacije NK Zadra te predstečajne nagodbe Voxa

Iako je prije malo prije od mjesec dana pripremno ročište u aferi Ribar na zagrebačkom Županijskom sudu prekinuto jer je Reno Sinovčić, prvooptuženi u toj aferi bio spreman priznati krivnju te se nagoditi s USKOK-om, do nagodbe ipak nije došlo. Neslužbeno se doznaje da USKOK nije pristao na prijedlog nagodbe koje mu je nudio Sinovčić. Stoga je na zagrebačkom Županijskom sudu u petak okončano pripremno ročište na kojem je odlučeno da će suđenje Sinovčiću i ostalima početi 14. prosinca.

USKOK Sinovčića u aferi Ribar tereti za štetu od 120 milijuna kuna, a optužen je zbog privatizacije NK Zadra te zbog predstečajne nagodbe Voxa, jedne od njegovih tvrtki.

Osim Sinovčića i njegove tvrtke, optuženi su još Vjekoslav Jurlina, pročelnik zadarske Porezne uprave, Stoja Mučaj, njegova nasljednica, poreznici  Željan  Pejković, Marko Lozančić i Irena Anić te bivši direktori NK Zadar Novica Erlić i Dalibor Zebić.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
18:37 19.10.2018.

Prije će umrijeti od tarosti nego dočekati presudu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije