Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAK I OXFORD

Sinoć prava pomama na kioscima

hrv_oxf.jpg
import
28.03.2008.
u 00:51

Kad je zagrebačko izdanje današnjeg Večernjaka sinoć stiglo na prodajna mjesta, za nekoliko minuta skupio se red ljudi. Počela je prodaja prvog sveska “Oxford enciklopedija za mlade” koji uz Večernji list stoji samo deset kuna!

Super za klince
Uz nevjerojatnu cijenu, knjiga se ističe tvrdim uvezom, velikim formatom i bogatih ilustracijama koje dočaravaju svaku stepenicu na putu u čaroban svijet znanja.
– Skupljamo enciklopedije svih vrsta, a ovo je odlično za mog sina – rekla je majka desetogodišnjeg Luke Jazića koji je listao svoju novu riznicu znanja. “Oxford enciklopedija za mlade” sastoji se od 18 svezaka na gotovo 1800 stranica. Dok vas u prvih 15 knjiga očekuju pojmovi iz svih područja života, u posljednje tri nalaze se biografije preko 500 poznatih osoba, iz prošlosti ili sadašnjosti.

– Iako mislim da znanje nema cijene, ovo je odlična prilika – rekao je kupac Abid Mešanović. Pojmovi u enciklopediji odabrani su kroz razgovor s mladima, a stručni tim od 110 ljudi pobrinuo se da štivo bude čitko i zanimljivo.

– Ovo je super za moje klince! – kazao je Mirko Kraljević, jedva dočekavši da zgrabi svoj primjerak.
Drugi svezak u prodaju ide već sutra, a primjerak prvog na kućnu adresu moći će besplatno dobiti naši pretplatnici koji se do 4. travnja prijave telefonom (0800 300 909), faksom (01 6300 777) ili mailom (pretplata@vecernji.net).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije