Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO UZBUĐENJE

Sinjani i Sinjanke vode ljubav u minskom polju!

24.04.2014., Zadar - 11. medjunarodni simpozij MINE ACTION 2014 odrzan je na podrucju nekadasnje vojne baze Sepurine, gdje su predstavljeni nacini u razminiravanju.  Photo: Filip Brala/PIXSELL
Foto: Filip Brala/PIXSELL
25.04.2017.
u 14:45

Na vijest o razminiranju kompleksa na Kukuzovcu mještani su različito reagirali

Krajem ožujka najavljen je projekt razminiranja, a istaknuto je da će ove godine od mina biti očišćena dva važna lokaliteta na području Splitsko-dalmatinske županije: vojarna u Žrnovnici i bivši vojni kompleks na Kukuzovcu, piše Slobodna Dalmacija.

Većina mještana zadovoljna je što će se napokon razminirati bivši vojni kompleks, no postoje i oni koji potencijalne mine koje se tamo nalaze iskorištavaju na neobičan način.

Kukuzovac je među parovima poznat kao mjesto gdje se dolazi voditi ljubav. Katkada se može vidjeti na desetke parkiranih automobila koji se tresu, ali ne pod eksplozijom mina, nego od ljubavi.

Zbog opasnosti od mina, policija tamo ne dolazi i ne provjerava tko se čime bavi. To su domišljati i strastveni parovi uočili i iskoristili za ljubavne aktivnosti.  No izgleda da će ljubavnici morati pronaći drugo mjesto za vođenje ljubavi jer će uskoro na Kukuzovcu početi razminiranje.

>> 15 neobičnih mjesta na kojima biste se trebali seksati barem jednom u životu

>> Australski reality show: Par se nakon upoznavanja razodjenuo u studiju i krenuo u 'akciju'

Ključne riječi

Komentara 6

GU
General_U
15:04 25.04.2017.

za sinjane vrijedi ona vodimo ljubav, a ne rat.

DU
Deleted user
15:35 25.04.2017.

Koliko godina od rata? I jos ima minskih polja?

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:40 25.04.2017.

to su naučili na vjeronauku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije