Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio beljak

Siniša Vuco novi je predsjednik splitskog HSS-a. Otkrio ide li u utrku za gradonačelnika

Vuco i Beljak
Foto: Facebook Krešo Beljak
1/3
07.02.2021.
u 14:21

Nakon izbora za predsjednika, Siniša Vuco se obratio delegatima, zahvalio na ukazanom mu povjerenju te istaknuo kako je HSS stranka njegovih djedova, stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj

Pjevač Siniša Vuco novi je predsjednik splitskog HSS-a. Na svom Facebooku tu informaciju je objavio šef HSS-a Krešo Beljak. Za zamjenika predsjednika izabran je Darijo Marunčić dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Za tajnicu splitskog HSS-a izabrana je Barbara Žurić, dok će blagajnik biti Boris Krivec. 

"U subotu, 6.veljače održana je izvanredna izborna skupština gradske organizacije HSS-a grada Splita. Uz poštivanje epidemioloških mjera, u stranačkim prostorijama se okupilo dvadesetak delegata koji su izabrali novo vodstvo.

Siniša Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a! U subotu, 6.veljače održana je izvanredna izborna skupština gradske...

Objavljuje Krešo BeljakNedjelja, 7. veljače 2021.

Tako je zadatak da splitski HSS pripremi i povede na predstojeće lokalne izbore dobio poznati splitski i hrvatski estradni umjetnik Siniša Vuco, koji je jednoglasno izabran za predsjednika gradske organizacije HSS-a Split. Za zamjenika predsjednika izabran je Darijo Marunčić dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Za tajnicu splitskog HSS-a izabrana je Barbara Žurić, dok će blagajnik biti Boris Krivec.

Nakon izbora za predsjednika, Siniša Vuco se obratio delegatima, zahvalio na ukazanom mu povjerenju te istaknuo kako je HSS stranka njegovih djedova, stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj. Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore, a na pitanje razmišlja li da se i sam kandidira za gradonačelnika Splita odgovorio je da je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao nego da bi HSS vodio do pobjede" napisao je Beljak

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Cornelius
Cornelius
14:43 07.02.2021.

Jel su se dijelili i Blaupunkti?

DU
Deleted user
15:26 07.02.2021.

Stjepan Radić se okreće u grobu

RU
Rubikon
15:07 07.02.2021.

Ovaj Beljak je nešto najodvratnije na sceni a Vuco ko Vuco

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije