Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Siniša Varga o svojoj reformi zdravstva koja bi trebala smanjiti pritisak na bolnice

Ministar tvrdi: 
Ordinacijama obiteljske medicine loše se upravlja i moraju u koncesiju

Komentari 22

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
10:07 30.04.2015.

Pa gdje su ipak pronalazili te ministre kao što je Varga...

VL
Avatar Maslina
Maslina
09:26 30.04.2015.

Prvo izgradite i obnovite tvornice,zaposlite narod pa tek onda idite u reformu zdravstva..Ko će vam financirati sustav ako umirovljenici hrane djecu i unuke koji nemaju posao?..I ovaj biser Varga bi kopira američki zdravstveni sustav kojeg se Obama želi riješiti jer je kod njih previše bolesnih i visok mortalitet zato što nemaju svi novaca da si plate zdravstveno..Ovaj nas želi satrat svojim nebuloznim idejama..Njemu je rješenje vaga u ordinacijama..Da ja tebi Siniša nešto nacrtam..Naš Narod Nema Novaca Za Zdravu Prehranu pa su sretni ako se uspiju najesti kruha i tjestenine..Krumpir i kupus koji je nekad bija sirotinjska hrana danas je luksuz..Ti možeš pod ruku sa Sanjom koja kaže da režemo tanje fete kruva pa idite u svoj Wonderland.!

VL
Avatar Maslina
Maslina
09:32 30.04.2015.

I ja još uvik čekam svoj pregled kod pulmologa za koji sam upisana u 5mj 2014.,zato ne trkeljaj da si smanjio liste čekanja.

VL
DU
Deleted user
00:32 30.04.2015.

Reforma zdravstva = privatizacija zdravstva = liječenje bogatih!

VL
PO
povijest195
10:16 30.04.2015.

Sinisa Varga= ministar afera

VL
UI
Uvijek_iskreno
10:26 30.04.2015.

Varga i reforma...mos mislit...

VL
UI
Uvijek_iskreno
10:28 30.04.2015.

Osjetili smo na svojoj kozi sve te famozne reforme kukuriku koalicije koje nista dobro nisu donijele, tako nece ni ova...

VL
DU
Deleted user
01:19 30.04.2015.

Reforma zdravstva je apsoutno potrebna i to na način da se uvedu barem još dva pružatelja usluge obaveznog zdravstvenog osiguranja i da se omogući da svatko dio koji plaća usmjerava tamo gdje mu nude više za isto novca. Potrebno je odrediti koji dio je za solidarnost, a kojim svatko upravlja. Nešto kao prvi i drugi mirovinski stup. Nije i ne može biti normalno da onaj tko radi bez obzira na visinu prihoda i onaj tko prodaje zjake u birtiji imaju ista prava. Također nije normalno da netko tko izdvaja u zdravstvo 3,4 ili više tisuća kuna mjesečno ima ista prava kao onaj tko izdvaja 500 kn. Svi smo mi imali izbor. Učiti i napredovati, ulagati do sebe do 25-te, 26-te ili i duže, ulaziti u rizike poslovanja i prozivodnje ili s 18 godina postati konobar, frizerka ili bauštelac. Ovaj narod je navikao na socijalizam kako po ostvarivanju prava tako i po pitanju (ne)rada.

VL
ZL
zlochica
10:44 30.04.2015.

Gospon Varga!!!! Dajte vi fino ukinite doprinose za zdravstveno osiguranje ili barem dajte nam priliku da sami birmo zelimo li placati HZZO-u (tj. vasa skijanja i automobile) ovo je vec stvarno besramno. Svaki mjesec mi s place uzmete 3000 kuna, a kad i trebam doktora jednom, dva puta godisnje moram cekati 6-10 mjeseci i jos su bahati i nervozni.....3000 kuna mjesecno, a ja opet moram placati privatno preglede....Dakle, gospon Varga vase su najave redikulozne i posve besmislene....

VL
MS
MSKoRIsnik
21:12 30.04.2015.

Ostavka jer ova vlada nas je uništila za tri generacije! Sramota za Vladu, Milanovića i SDP! Izbori odmah! Narod siromašan i gladan a ministar Pauk postao miljunaš? Holywood želi snimiti nastavak Miljunaša s ulice! Glavna uloga A. Pauk! Kako narodu uzeti da bi socijaldemokrat bio miljunaš!

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
22:30 29.04.2015.

Koje su ovo laži. Nekidan čekam 3 sata u bolnici...svi pacijenti naručeni u isto vrijeme. Lažu!!

VL
LJ
Little John
08:00 30.04.2015.

Vjerujem da će koncesijama ordinacije postati konkurentnije i biti bolje opremljene. Ordinacije će se više truditi kad rade za vlastiti prihod nego kad rade za 'državnu firmu'. Samo će DZ ostati bez velikih prihoda. Morat će uvesti nekakav najam za za održavanje zgrade i korištenje opreme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.