Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Kutiji šibica

Siniša Šošo se potukao dok je branio igrača

Siniša Šošo
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
15.12.2014.
u 23:00

Na snimci se tako može vidjeti kako se Šošo spustio na parket obraniti svog igrača Duju Bajrušovića koji je, prema navodima očevidaca, pljunuo igrača Elbija, nakon čega je incident i izbio

        Nogometni menadžer Siniša Šošo sudjelovao je u tučnjavi koja je u nedjelju navečer izbila na malonogometnom turniru Kutija šibica u Zagrebu između igrača restorana Korkyra, čiji je Šošo voditelj, i Uniqa Elbija. Iako u zagrebačkoj policiji kažu da zbog te tučnjave nisu postupali, snimka koja se pojavila na internetu jasno pokazuje da je Šošo sudjelovao u tučnjavi.

Na snimci se tako može vidjeti kako se Šošo spustio na parket obraniti svog igrača Duju Bajrušovića koji je, prema navodima očevidaca, pljunuo igrača Elbija, nakon čega je incident i izbio. U cijelom tom metežu Šošo je dobio udarac u leđa, nakon čega je izgubio kontrolu i krenuo na napadača. Tada su na njega skočili zaštitari i igrači obiju momčadi, koji su ga svladali i smirili situaciju. Prema riječima onih koji su bili na turniru, na kraju se sve završilo sportskim pozdravom između momčadi. Šošino ime proteklih se godina pojavljivalo na stranicama crnih kronika, uglavnom zbog raznih sudskih postupka, a prije pola godine oslobođen je optužbi za pokušaj iznude.     

>> Siniša Šošo platio 200.000 kuna i izašao iz splitskog zatvora

Komentara 6

OR
Origigi_
23:26 15.12.2014.

Ovaj Šošo nije nikakav nogometni manager već obićan mafijaš,reketar,razbojnik,kriminalac i ubojica. Samo jedan u nizu smradova koji su nanjušili novac u nogometu.

Avatar brk2101
brk2101
08:55 16.12.2014.

Sve o ekonomiji sam naučio iz razgovora Šošo Obilinović na jubitou

Avatar comandante
comandante
23:24 15.12.2014.

na slici - braća glavolte, još im Vaso nedostaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije