Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.07.2017. u 18:02

Primitivnu uvredu na vjerskoj osnovi dodatno je začinio rekavši kako ne zna što Zlatko Hasanbegović time želi dokazati.

Poturice su uvijek bili veći Turci od samih Turaka. E, to vam je Hasanbegović. Tim je riječima Siniša Hajdaš Dončić popratio micanje imena maršala Tita s jednog od najljepših zagrebačkih trgova. 

Primitivnu uvredu na vjerskoj osnovi dodatno je začinio rekavši kako ne zna što Zlatko Hasanbegović time želi dokazati. Time je, valjda, mislio reći kako Hasanbegović kao musliman treba uložiti veći napor da bi dokazao da je “pravi Hrvat”. Iako je riječ o očitom govoru mržnje, iz SDP-a, koji često i rado ističe svoju odanost vrijednostima liberalne demokracije, nismo čuli reakciju. 

Dapače, na Facebook-status glasnogovornika stranke Glas Ismara Avdagića da takva izjava socijaldemokrata predstavlja novo poimanje dna u hrvatskoj politici, javio se suprug sisačke gradonačelnike Darko Baniček koji je Avdagića priupitao smeta li mu izjava Hajdaša Dončića zato što je i sam poturica ili ga SDP-ovci nerviraju “po defaultu”.

Komentara 553

BO
bojuki1
18:17 21.07.2017.

SDP-ovci su uvijek bili jugo-šovinisti, kao i njihovo biračko tijelo koje etiketira sve nas koji smo konzervativnog svjetonazora kao kamenjarce, katollibane, bosančerose, a sad u zadnje vrijeme i kao turčine ili poturicu zbog Hasanbegovića. Sad i vidim od koga kupee primitivne fore dežurni sdp komentatori , od svojih šefova iz vrha SDPa, fuj! Oni koji daju glas SDP su puni mržnje, nije ni čudo da SDP gubi i propada s takvim političkim vrhom i biračkim tijelom. Pa tko normalan sdp-u može dati glas? Samo jugo nacionalisti i šovinisti koji mrze Hrvatsku.

WE
weAreCro
18:10 21.07.2017.

Ovime se dokazuje da je antifasizam nova vrsta fasizma.

JO
jozoblekic
18:11 21.07.2017.

CRVENI FAŠISTI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije