Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACEBOOK

Siniša Hajdaš Dončić pozvao je na izbore i objasnio monetizaciju

Siniša Hajdaš Dončić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.11.2014.
u 16:00

Neki nisu nikad ništa napisali, župan piše čestitke, a zamjenica i saborska zastupnica stavljaju razne fotografije sa svakodnevnih obaveza

Posljednji status ministra prometa i predsjednika zagorskog SDP-a Siniše Hajdaša Dončića na Facebook profilu napisan je 21. listopada. Uz odgovor na jedno pismo koje je dobio stavljene su i tablice i objašnjenja te izračuni o monetizaciji autocesta. Prije toga na svojem se profilu pojavio 25. travnja s pozivom da se za europski parlament zaokruži lista broj 20. Njegov najveći stranački protivnik, predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek, za razliku od njega, na Facebooku je i više puta dnevno i koristi ga uglavnom za komentiranje dnevnopolitičkih tema, pri čemu otvoreno govori protiv sadašnje vladajuće garniture na svim razinama.

Župan uglavnom čestita

Župan Željko Kolar ima stranicu nazvanu Željko Kolar Političar otvorenu kad se kandidirao za župana Krapinsko – zagorske županije. Od tada na Facebook profil stavlja neke akcije koje podržava, a ostalo su čestitke građanima i posljednja je napisana 5. kolovoza. Njegovi zamjenici Jasna Petek i Anđelko Ferek Jambrek također imaju profile. No, dok zamjenica Petek redovito objavljuje događaje na kojma je bila, Anđelko Ferek Jambrek stavlja neobavezne postove poput ‘Budi na strani istina pa makar sam bio’, što je objavio 12. studenog. Predsjednica Skupštine Krapinsko – zagorske županije Vlasta Hubicki javlja se na svojem privatnom profilu dva do tri puta tjedno, a svaki put poziva sve u ‘najlepši frtalj sveta’ u Krapinsko – zagorsku županiju, odnosno u Mariju Bistricu. I postovi saborske zastupnice Dunje Špoljar uglavnom su vezani uz događaje koje posjećuje.

Hanžeku piše Jovanović

Gradonačelnik Donje Stubice Juraj Srebačić nema profil kao ni zlatarski Stanko Majdak, a krapinski Zoran Gregurović stavlja zanimljive i šaljive postove, no mnogi drugi stavljaju mu fotografije s brojnih događanja na kojima je službeno prisutan. Gradonačelniku Klanjca Zlatku Brleku također je otvoren profil pred lokalne izbore pa je to ‘Zlatko Brlek gradonačelnik, SDP Klanjec’. Od kad je 19. svibnja zahvalio biračima, više se nije pojavio, a postove mu stavljaju uglavnom mladi SDP-a. Ivan Tuđa, gradonačelnik Oroslavja, povremeno sam stavlja objave, bilo privatne, bilo s nekih događaja, no najviše objava na njegovom profil stavlja Udruga mladih Feniks. I Ivanu Hanžeku, gradonačelniku Zaboka otvorena je stranica pred lokalne izbore nazvan ‘Ivan Hanžek, jer je Zabok bitan’. No, na tom profilu čini se da se gradonačelnik Hanžek nije uopće oglasio već to rade drugi, najviše Bojan Jovanović. Marko Vešligaj, gradonačelnik Pregrade na svojem se profilu redovito javlja sa svim novostima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije