Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsen Bauk:

'Sinergija na ljevici osigurat će pobjedu SDP-ova predsjedničkog kandidata'

Arsen Bauk
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
28.05.2019.
u 16:02

SDP će sasvim sigurno u relativno skoro vrijeme, jer su ti izbori za šest - sedam mjeseci odrediti kandidata za predsjednika, rekao je Bauk.

SDP-ov član Predsjedništva i saborski zastupnik Arsen Bauk rekao je u utorak novinarima da će ta stranka u "relativno skoro vrijeme" odrediti predsjedničkog kandidata, a nada se da će to biti zajednički kandidat velikog broja stranaka ljevice, čime će se osigurati njegova pobjeda.

"SDP će sasvim sigurno u relativno skoro vrijeme, jer su ti izbori za šest - sedam mjeseci odrediti kandidata za predsjednika Republike", rekao je Bauk novinarima na svečanoj akademiji u prigodi Dana Oružanih snaga u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Nada se, kazao je, da će to biti zajednički kandidat velikog broja stranaka ljevice i lijevog centra i da će se postići takva sinergija da taj kandidat pobjedi.

Video - Ankica Mamić o rezultatima izbora i o budućim izborima

 

Bauk je, upitan je li krenuo u pregovore sa Zoranom Milanovićem, rekao da ne sudjeluje u razgovorima o predsjedničkim kandidatima SDP-a jer je to po Statutu stranke u nadležnosti predsjednika i Glavnog odbora.

Međutim, dodao je, vrlo će rado dati savjet ako to netko bude tražio od njega.

Novinari su ga pitali misli li da je Milanović dobar izbor, na što im je odgovorio da je o tome već govorio pa nema potrebe da se ponavlja. Može samo reći da bi Milanović bio bolji predsjednik od sadašnje predsjednice.

Komentara 7

SU
sunce12345
16:47 28.05.2019.

Ovo je vic tjedna!!!

BR
bruno877
17:49 28.05.2019.

Tužne komunjare ne kuže da su dobar rezultat ostvarili na leđima Anemičara. Slijedi još jedan bolan pad...

DJ
DjD
18:10 28.05.2019.

Bauk, bio si ministar. Rezultat tvoga rada je jednak nuli. Prema tome, nemaš moralno pravo riječi progovoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije