Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE ISPRIKU
Povratak na članak

Sindikat policijskih službenika osuđuje policijsko popisivanje prosvjednika

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina poručio je u utorak kako policija u Krapinsko-zagorskoj županiji nije prikupljala osobne podatke prosvjednika u školama, već je samo popisivala broj sudionika koji su se uputili na prosvjed u Zagreb kako bi osigurala protočnost i sigurnost prometa.

Komentari 2

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:54 26.11.2019.

zašto Plenković nije tražio da se popisuju i svi koji su dali podršku Jeleni Veljači koja je postrojila premjera i kraljicu kao pionire

VL
KO
Kokoiduhovi
17:57 26.11.2019.

Popisujte vi sebe; one kojih nema na sjednicama sabora, a debelo su plaćeni, onih u Minis.financija, kojima isti dužnici sa sve većim dugovima, uporno ne plaćaju, ali rade i dalje, ili su na čelnim pozicijama i sl, Popisujte sebe jer niste naplatili od lopova ni kune u proračuna od onoga kaj su oteli i pokrali razni Sanaderi ,Gucići, Kutle, Protege, Merzel, Šole,Vidoševići,Barišići, Buljubašić..ma sto dana bi mogli nabrajati, Samo popisujte

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.