Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši predsjednički kandidat

Sinčić: Dobio sam prijeteći e-mail s porukom da nisam izabrao pravi put

10.12.2014., Zagreb - Predsjednicki kandidat Zivog zida Ivan Vilibor Sincic.
Foto: Robert Anic/PIXSELL
07.01.2015.
u 17:52

Kojem bi to kandidatu prema pismu trebao dati podršku, Sinčić nije želio otkriti jer ne želi pogodovati nijednom kandidatu

Sad već bivši predsjednički kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na današnjoj je hitnoj tiskovnoj konferenciji otkrio je kako je dobio prijeteći e-mail u kojem se navodi da se zaigrao i da nije izabrao dobar put. Prijetećem je e-mailu prethodio događaj otprije tjedan dana kada je na adresu njegovih roditelja u Karlovcu taksijem iz Zagreba stiglo pismo u kojem ga se moli da podrži jednog predsjedničkog kandidata, buket cvijeća i zlatnik koji, kaže Sinčić, vrijedi oko četiri-pet tisuća kuna.

Kojem bi to kandidatu prema pismu trebao dati podršku, Sinčić nije želio otkriti jer ne želi pogodovati nijednom kandidatu. No o kome je riječ, planira otkriti odmah nakon izbora. Isto tako prijetnje nije prijavio policiji, ali hoće. Sinčić je prokomentirao i nastavak predsjedničke kampanje nakon prvog kruga.

Drži sramotnim što se oboje kandidata, i Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović tek sada sjetilo tema poput ovrha i deložacija. Otkrio je i kako će se već sutra dogoditi nova deložacija i to u Zagrebu te da će samo ovog mjeseca biti šest deložacija. I sve će, kaže pokušati spriječiti Živi zid. Najavio je i skorašnji okrugli stol o vlasništvu Ine, na koji će, kako je rekao, biti pozvani i DORH i tajkuni, ali i ljudi koji istražuju malverzacije u Ini već 20 godina.

>> Zbog Živog zida pala potpora ORaH-u i Laburistima, HDZ vodi ispred SDP-a

Komentara 137

DU
Deleted user
18:08 07.01.2015.

O narode moj daleko smo mi od demokracije,ovo je žalosno!

ĆA
ćaćaća
18:09 07.01.2015.

u samom naslovu leži odgovor..a naslov glasi..Dobio sam prijeteći e-mail s porukom da nisam izabrao PRAVI PUT..znamo da se drug josipović diči s pravim putem..to znači da sinčić nije odabrao josipovića..sad je nadam se jasnije..

SC
sc0rpion
17:56 07.01.2015.

svaki mail ima početnu adresu sa koje je poslan , ovo je već smiješno svima prijete a svi živi , ovo je postalo popularno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije