Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN U CENTRU SPLITA

Sin slikarice Sanje Metikoš uhićen sa 101 gramom heroina

heroin
Arhiv VL/Reuters
14.11.2009.
u 12:53

Iven je uhićen u centru Splita, na autobusnom stajalištu u Zagrebačkoj ulici. Živi s majkom koja je policiji poznata još od 80-ih godina, također zbog droge

SPLIT -Splitska policija  uhitila je u Splitu Ivena Metikoša (33) sa 101 gramom heriona. Sin je slikarice Sanje Metikoš, a uhićen je u centru Splita, na autobusnom stajalištu u Zagrebačkoj ulici.

Iven je priveden istražnom sucu koji mu je odredio priotvor. Njegova majka Sanja Metikoš kod koje Iven živi poznata je policiji još od 80-ih godina.

Ima 15-ak kaznenih prijava zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, teških krađa, zlouporaba opojnih droga. U Turskoj je 1996. bila osuđena na 10 godina zatvora zbog šverca kilograma heroina. Protjerana je nakon što je nekoliko godina odslužila kaznu.

Ključne riječi

Komentara 5

OD
odpreko
13:05 14.11.2009.

hrvatski biznis cvjeta

RI
rizbo
13:37 14.11.2009.

U Hrvatskoj se rad ne isplati niti cijeni. Ne čudim se mladim ljudima da se drogiraju kad gledaju kakvi su sve tipovi u žiži interesa hrvatskog društva. Po meni je to puno moralnije nego da žive poput Pašalića, Radića, Rojsa i svih onih koji su prije rata bili nitko i ništa, a Zagorca i Luku Rajića ne bih ni spominjao.

Avatar Robinzon
Robinzon
13:46 14.11.2009.

Pa kakva je ovo vijest.Trebalo je spomenuti Keruma i reći kako se u Kerumovom gradu ( i Dioklecijanovom naravno)pojavljuje sin te i te sa vrećom droge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije