Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt kod škole

'Sin je otišao s prijateljima, a onda su mi javili da je ubijen'

Srbija policija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
22.04.2014.
u 08:25

Šesnaestogodišnji Marko M. preminuo je jučer u beogradskoj bolnici nakon što je na njega pucano u dvorištu škole u naselju Kaluđerica

Šesnaestogodišnji Marko M. preminuo je jučer u beogradskoj bolnici nakon što je na njega pucano u dvorištu škole u naselju Kaluđerica, piše Blic.

List piše da je otac dječaka kazao liječnicima da je na Marka pucano iz automobila u pokretu, ali policija nije potvrdila tu verziju. Navodno je dječak ubijen oko 22 sata dok je u društvu vršnjaka sjedio u dvorištu škole.

Je li mu ubojica prišao s leđa?

– Moj sin izašao je u šetnju s prijateljima, a onda su mi javili da je ubijen. Ne znam ni zašto ni kako se to dogodilo. Nije se nikome zamjerio, bio je fin, miran učenik – kazao je kroz suze Markov otac te dodaje kako se tragedija dogodila 300 metara od njihove kuće.

Dječakov otac je liječnicima kazao da je njegov sin upucan s ulice iz automobila u pokretu. No u policiji sumnjaju u tu verziju događaja, jer je dječak pogođen u leđa pa su sinoć obavljali pretrage kako bi isključili mogućnost da je u Marka pucao netko od dječaka iz grupe u kojoj se nalazio.

>>Šefa za kojeg je reketario smaknuo u punom klubu

>>U Vinkovcima u kafiću ubijen 50-godišnjak, ranjen mladić

Komentara 8

DE
Dejan1000
10:49 22.04.2014.

Cisto sumnjam da je bio tih ili miran. Niko ga ne bi ubio iz cista mira osim da Srbijom hara serijski ubojica.

Avatar zatvaraju mi oči
zatvaraju mi oči
12:31 22.04.2014.

Moji stavovi prema Srbiji (još nije doživjela katarzu) poznati su, međutim ovi što papagajski ponavljaju "koga interesira što se dešava u Srbiji", čak i u slučaju kad vijest nema veze s politikom, blago rečeno; pretjerali su. ..................................................................................................... Kad dvije djevojkeojke bošnjakinje odu u džihad to nije protivno stavovima onih koji su protiv antiregonalnih vijesti. Kad u Americi neki luđak ubije djecu u školi, ni to nije protivno stavovima istih, jer, eto, Amerika nam je bliža.................................................................................... Razumio bih negodovanje ako bi vijest bila gdje koja turbofolk zvijezda održava koncerte, i tko se od njih s kim navlači u krevetu, ali ovako...?!......................................................................................... Ubistvo jednog dijetea je zločin i vijest bez obzira kojem narodu to dijete pripadalo, i izostanak pijeteta prema djeci žrtvama je moralna kapitulacija pred zlom.

BA
barjak
13:01 22.04.2014.

A jel to negdje vest iz rvacke ????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije