Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN SLUČAJ u MEĐIMURJU

Sin i majka imali spolni odnos, ukućani pozvali policiju

Ilustracija
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
15.11.2019.
u 08:04

Sin (19) se brani kako je pušio galaxy i pio mnogo vina pa se ničeg ne sjeća, a majka (38) veli da je spavala pa ništa nije osjetila

Nevjerojatan slučaj incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri mjeseca bezuvjetnog zatvora, a majka bi svoju četveromjesečnu kaznu odslužila radom za opće dobro.

Majka (38) i sin (19) iz Međimurja imali su spolni odnos lani u rujnu u obiteljskoj kući. Ukućani su ih vidjeli pa su pozvali policiju.

Sin je, tijekom istrage, ispričao da se toga dana vratio kući napušen i u alkoholiziranom stanju te da je mamu, koja je spavala u krevetu, odnio u drugu sobu. Kad se probudila, rekla mu je da ju pusti, no nije ju pustio sve dok nije došao bratić. Priznao je da tog dana uzeo četiri komada Galaxyja i popio dvije litre vina.

Majka je navela da se ne sjeća da je spavala sa sinom. Sjeća se samo ono što je rođak govorio - da ju je sin uzeo i odnio u drugu prostoriju, da je bila gola i imala spolni odnos. Muž to, napomenula je, nije vidio jer je spavao.

Čak četiri svjedoka suglasna su da su svjedočili seksualnom odnosu majke i sina. Jedan od njh je tijekom istrage rekao da je vidio mladića kako leži na majci koja pak je ležala na leđima sa spuštenim gaćicama i tajicama do koljena. Primijetio je da je bila u alkoholiziranom stanju, no po njegovu mišljenju spolni odnos bio je dobrovoljan.

Svjedok je ispričao kako je vidio da su bili goli i da su se seksali, pa je odmah probudio oca.

“Hej, dođi pogledati kako ti sin seksa ženu”, rekao mu je.

Kad je došao u dnevni boravak, imao je što vidjeti: sin i supruga u spolnom klinču na kauču.

“Žena je za to vrijeme imala zatvorene oči pa mislim da je spavala. Vikao sam na njih, pa su skočili”, ispričao je muž i otac.

Drugi se svjedok sjeća da je bratić optuženom vikao "Što si to učinio?". Po selu pokraj Čakovca se pričalo da unatrag pet, šest mjeseci imaju dobrovolje spolne odnose.

Odmah su pozvali policiju, a sin je uhićen i pospremljen na mjesec dana u istražni zatvor. Suđenje će im uskoro početi na Općinskom sudu u Čakovcu.

Sin ima završenih šest razreda osnovne škole, nezaposlen je i bez primanja i već osuđivan. Majka ima završen jedan razred osnovne škole, nezaposlena je i prima socijalnu naknadu u iznosu od 460 kuna. Živi u izvanbračnoj zajednici i ima devetero djece.

Ključne riječi

Komentara 149

Avatar Sokol
Sokol
15:30 15.11.2019.

sta sada ne napisete da je rijec o romima. Kada neki hrvat ili hrvatica pocini kazneno djelo to odmah stavite u naslov

EH
enigmus-hr
15:46 15.11.2019.

Mogli bi igrati nagradnu igru “pogodi manjinu” xD

MI
misidinis
15:33 15.11.2019.

I još jedno pitanje administratoru Večernjeg, zašto me cenzuriraš??? Što sam krivo, loše ili netočno napisao u izbrisanom komentaru o islamistima u Belgiji??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije