Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda

Sin gradskog vijećnika osuđen na tri godine za tri grama kokaina

dino bašić
Dino Stanin/PIXSELL
12.05.2010.
u 14:30

Kazna nije manja od zakonskog minimuma jer je zatečen s drogom za trajanja uvjetne kazne.

ZADAR - Dino Bašić (25) iz Zadra, sin HDZ-ova gradskog vijećnika i predsjednika mjesnog odbora Poluotok Svemira Bašića, danas je na Županijskom sudu u Zadru nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog posjedovanja 3,17 grama kokaina u kolovozu 2007.

Dino Bašić je drogu sakrio kraj kotača svog automobila, a pretragom stana nađene su još dvije vrećice s malo kokaina. Kako je obrazložio predsjednik sudskog vijeća Boris Babić, izrečena mu je minimalna kazna na što su znatno utjecale olakotne okolnosti jer je Bašić sredio svoj život, dobio dijete i našao posao.

Iako je obrana tražila da se kazna ublaži na manju od zakonskog minimuma, vijeće to nije prihvatilo jer je djelo počinio u vrijeme roka kušnje izrečenog za pokušaj ubojstva počinjenog kad je bio maloljetnik.

Komentara 3

ZL
Zlatko72
10:42 15.05.2010.

znaci da mu nije prvi put niti zadnji koko doci do para on to zna

Avatar cesare
cesare
22:13 12.05.2010.

kakav otac takav i sin.

OB
-obrisani-
11:21 13.05.2010.

pa koliko ce onda dobir onaj mecina iz hvara koji je prodavao na kile, plodio je jedno sutkinju koja mu je pomogla da bude uvijek pusten, da su takove kazne barem za sve, komunist ti sudi na osnovo onog kome pripadas, jer da nije tako onda nebi vas bivsi yebani prezident bre steva pomilovao dilera sina komunjare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije