Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PONAŠA SE ČUDNO'

Pojavila se sumnja: Bojimo se da ovo možda ipak nije Klepetan

Klepetan i Malena
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/6
19.04.2019.
u 22:15

"Ova roda se ponaša čudno, došao je jesti i onda ga nije bilo dva dana. Malena je vjerojatno frustrirana pa je uništila dva jaja"

Iako su se prije mjesec dana svi razveselili povratku Klepetana, pojavila se sumnja kako rodan koji se vratio Malenoj zapravo nije Klepetan.

To je objavljeno u Facebook grupi 'Malena i Klepetan - najljepša ljubavna priča'.

Jedan korisnik tvrdi da je Klepetan ponaša čudno te da sumnjaju da je to pravi Klepetan.

– Dragi članovi, ako niste znali, pravi Klepetan se vjerojatno nije vratio. Ova roda se ponaša čudno, došao je jesti i onda ga nije bilo dva dana. Malena je vjerojatno frustrirana pa je uništila dva jaja. Čak je demolirala gnijezdo, ne potpuno, ali novi materijal koji je on donio – napisao je na engleskom jeziku u grupi.

Odmah su se javili brojni članovi s pitanjima, a bilo im je čudno što je Klepetan po dolasku jeo ribu u dvorištu domara Stjepana Vokića pa onda otišao kod Malene.

– Zbunjujuće je, vidjet ćemo što će biti. U Varošu ima valjda 3-4 gnijezda, neki od njih dolaze na ribu u Stjepanovo dvorište – napisano je korisnik u grupi.

No, unatoč sumnjama, još nema potvrde kako nije riječ o pravom Klepetanu te se obožavatelji najpoznatijih roda na svijetu i dalje nadaju da se njihova ljubavna priča nastavila.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
23:18 19.04.2019.

Znači Malenu klepio neki drugi,....

JM
ja-ma
04:13 20.04.2019.

Rekli su kako su Klepetana čipirali i da ga prate.Kako sad odjednom ne znaju je li on ili ne?

ZH
Zlatousti Hrvat
06:51 20.04.2019.

Ne razumijem, kada sam rekao da to nije ista ptica jer ima drukčije zjenice, Večernji list me skoro blokirao na tjedan dana. Po ponašanju se vidi da to nije hrvatska ptica je se strese kad vidi okolinu s dimnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije