Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFERENDUM O BRAKU
Povratak na članak

Šimić: Ja sam potomak Adama i Eve iz Noine arke

"Bog nam uvijek oprašta, čovjek katkada, a priroda nikada"

Komentari 29

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
20:15 25.11.2013.

ak homići žele svoje dijete...nek si ih naprave ! hihihiihhi

VL
PI
pinkec
20:57 25.11.2013.

"Bog nam uvijek oprašta, čovjek katkada, a priroda nikada" Istina!

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
20:22 25.11.2013.

kako političari propagiraju homosexualizam kao normalno....smijem pitati....kako se naziva rođenje djeteta u homića? si ga sprdnul ili si ga rodio/la? godina isprda...molim...napišite tu...pod ime roditelja (isprdivača) napisati da li je to anus 1 ili anus 2

VL
Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
22:06 25.11.2013.

Priroda ne prašta nikada! Zato treba izaći i biti ZA. Sjetite se kako je najveće i najmoćnije carstvo koje je ikada postojalo na Zemlji, Rimsko, nestalo kada su dekadencija i homoseksualizam bili potpuno obuzeli društvo. Zapadnoj civilizaciji se sprema ista sudbina ukoliko se nešto ne učini. Hrvati imaju priliku učiniti jedan mali korak prema tome u nedjelju.

VL
MV
Mijat vrdoljak
21:02 25.11.2013.

Hvala gospodinu Simicu, znam da je prakticni vijernik i pmaz koliko ja znam jednog svecenika karizmatika ako ne i vise, a obiteljima koje pomaze samo on zna. Svedno je trebao jasno reci da je za referendumsko pitanje. Ima potpuno pravo da kaze da netrebamo nikoga krivit ili smatrati gradanima drugog reda, a pogotovo iskljucivati id drustva jer u svome poslu imam poslovne kontakte sa istospolnim parovima i nemamo u ophodenju nikakvih problema, stovis su pristojni i ugodni u drustvu. Ali imam jedno pitanje za protivnike definicije braka kao zajednice muza i zene, neovisno da li su istospolni ili obicni: Pusici,Milanovic, Josipovici i svi ini njima slicni: Dali je istospolnost Bolest ili opredjeljene? Ako je bolest dali bi dozvolili da malo dijete koje nemoze samo odluciti odrasta u takvom bolesnom okruzenju, ja mislim da nije bolest. Ako je opredjelenje, onda je to opredjeljenje protiv dijece i treba je kao takvo akceptirati. Sva ostala prava im nitko nesmije uskratiti i ne uskracuje u vecini demokratskih zemalja pa se nesmije ni u Hrvatskoj. Jos samo da dodam da bi ja dozvolio umjetno potpomugnutu oplodnju onima bracnim parovima koji dokazano nemogu imati dijece ali ne drugima jer za to nemaju potrebe.

VL
IS
Iskra1
20:47 25.11.2013.

Postenije je biti direktan. Cijenis obitelj a dajes nekakvu lekciju, kao da su gore navedeni netolerantni, zato sto ne nasijedaju na politicko rastakanje obitelji, crkve, tradicije.

VL
ET
etrao
22:58 25.11.2013.

Dragi Hrvati i Hrvatice, sve Vas koji se osjećate Hrvatima i Katolicima pozivam da otkažete poslušnost Tele 2. Nemojte im puniti džepove dok nam oni pluju po svetinjama, svojom crnom ovcom! Ako ne znate o čemu pišem pogledajte reklamu Tele 2.

VL
TI
tirkizna
08:54 26.11.2013.

Ha, ha, ha... kako može biti siguran da nije GMO? Netko mu je dao potvrdu da je potomak Adama i Eve? Adam i Eva su bili u Noinoj Arki?

VL
ŽO
žoržet
11:41 30.11.2013.

dš je živi primjer potomka čimpanze (i čimpanzice, naravno): kamo sreće da mu se malo pameti iz nogu popelo do glave, one više - ovako je stvarno žalosno da nas takav 'autoritet' poziva na preskupi referendum. bilo bi puno uvjerljivije i jeftinije da su nas on i njegovi istomišljenici pozvali na kakvu humanitarnu utakmicu, pa da oni koji pobjede nakon toga slobodno jednoglasno izvikuju povijesne pozdrave, npr. "za raj spremni". i da onda tamo i ostanu, a ne da u ovom ovozemaljskom paklu (gdje nas samozvani predstavnici i poslanici petra&pavla, ivice&marice more glađu i žeđu ako ne kupujemo hrvatsko) s takvim bedastoćama i za takve pare prčkaju po ustavu...

VL
BU
bubimima
09:28 26.11.2013.

"Bog nam uvijek oprašta, čovjek katkada, a priroda nikada" Dovoljno je ispovijediti se. Zato imamo toliko megalopova, jer im je Bog oprostio.

VL
Avatar __________
__________
09:10 26.11.2013.

U povijesti će ostati upamćen kao Dario Filozof.

VL
CR
CroMadMax
07:11 26.11.2013.

Hvala dragom Bogu da još uvijek ima ovako pametnih, umjerenih u izjavama i tolerantnih mladih ljudi. Dario, dragi Bog bio na pomoći tebi i tvojoj obitelji.

VL
MT
Mr Tyrolix
21:28 25.11.2013.

Meni je kao katoliku stvarno neugodno slusati ove stvari. I bisere one glavne u toj inicijativi, i svjetlece gospe i stosta drugoga sto se pripisuju stajalistima vijernika i ckve. Kao vjernik smatram se dijelom Crkve, ali ne dam za pravo govoriti nijednom sveceniku u moje ime. Neke stvari koje cujemo iz odredjenih krugova, a sve u ime Boga i Crkve, su razumnom vjerniku velika uvreda. U sto se sve religija koristi, dodje mi da se ispovracam. Pa zar postajemo poput arapskih zemalja? Sto cemo sutra u ime vjere pricati i raditi? Neka svi ovi "vjernici" malo prelistaju evandjelja, gdje Isus upucuje da ljubimo i biznjega i neprijatelja, i slabijega, i drugacijega...

VL
DU
Deleted user
07:12 26.11.2013.

A što vam nije jasno ? ja sam potomak adama i eve a ne jure i steve!

VL
GO
godfather2
21:53 25.11.2013.

Cijelo selo šmrče bijelo joooooj.

VL
Avatar povjesnicar
povjesnicar
21:13 25.11.2013.

Barbika sa penisom, nova igračka u vrtićima?! Sudeći prema pojedinim internet portalima deca u vrtićima uskoro bi mogla da se igraju neobičnim igračkama. Naime, kako pišu hrvatski mediji, izgleda da neki smatraju da je došlo vreme da se deca odca od malih nogu uče šta je normalno i to, ni manje ni više, nego uz transvestitne lutke. U saradnji sa Aleksandrom Štulhoferom navodno je napravljen savršen dizajn lutki koje su samo na prvi pogled ženskog roda, ali između nogu ima muški polni organ. Naručena je velika količina lutki jer se očekuje pomama; a inicijativu je podržao i ministar Željko Jovanović, a lutke će se implementirati u vrtiće širom Hrvatske pod sloganom "Zajedno za vašu decu". Kako navode hrvatski mediji u ponudi će biti četiri modela: plavuša sa penisom, barbika sa penisom, medvedić sa penisom i robot sa penisom.

VL
Avatar Mudonja
Mudonja
20:33 25.11.2013.

hahaha, "SMRT BOLJSEVIZMU" ti si tak smesan da bh te rado nabio na falus.Nisam peskir ali tebe bih rado....

VL
Avatar kibi-dabi
kibi-dabi
20:52 25.11.2013.

Kakve gluposti ove budale valjaju.... da se zrigaš ... nemogu vjerovat u kakvoj ja to Fukohebini živim među kakvim idiotim

VL
Avatar Aubix
Aubix
21:19 25.11.2013.

Šimić se odrekao oca i majke! Kakav je to čovjek?

VL
Avatar kibi-dabi
kibi-dabi
20:57 25.11.2013.

Biće da je puno igrao glavom ... i to na jake lopte

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.