Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFERENDUM O BRAKU

Šimić: Ja sam potomak Adama i Eve iz Noine arke

dario šimić
Foto: youtube
1/2
25.11.2013.
u 19:56

"Bog nam uvijek oprašta, čovjek katkada, a priroda nikada"

I bivši nogometni reprezentativac Dario Šimić uključio se u javnu debatu oko referenduma o ustavnoj definiciji braka. Na YouTubeu, na kanalu "Rijeka ZA", danas je osvanuo video na kojemu Šimić objašnjava svoje viđenje situacije.

"Bog nam uvijek oprašta, čovjek katkada, a priroda nikada", poručio je Šimić, dodajući kako vjeruje da je "potomak Adama i Eve iz Noine arke".

Istaknuo je kako katolici nikoga ne bi trebali osuđivati te da imaju veliku toleranciju i prihvaćaju svu svoju braću i sestre.

"Bez obzira tko kakve ima sklonosti, oni su naša braća i sestre koji su potekli isto iz Noine arke", objasnio je Šimić, dodajući kako mu je obitelj na prvom mjestu.

>> SDP u videospotu poziva građane da glasuju PROTIV

Komentara 29

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
20:15 25.11.2013.

ak homići žele svoje dijete...nek si ih naprave ! hihihiihhi

PI
pinkec
20:57 25.11.2013.

"Bog nam uvijek oprašta, čovjek katkada, a priroda nikada" Istina!

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
22:06 25.11.2013.

Priroda ne prašta nikada! Zato treba izaći i biti ZA. Sjetite se kako je najveće i najmoćnije carstvo koje je ikada postojalo na Zemlji, Rimsko, nestalo kada su dekadencija i homoseksualizam bili potpuno obuzeli društvo. Zapadnoj civilizaciji se sprema ista sudbina ukoliko se nešto ne učini. Hrvati imaju priliku učiniti jedan mali korak prema tome u nedjelju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije