Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVA GESTA

Šime (86) novi je volonter bolnice u kojoj mu je umrla supruga

Foto: Facebook
1/3
01.03.2019.
u 09:53

Medicinska sestra bolnice podijelila je dirljivu priču gospodina Šime na svojem Facebook profilu i tako raznježila mnoge

Odjel za demencije psihijatrijske bolnice Ugljan, dobio je novog, sasvim posebnog volontera. Riječ je o gospodinu Šimi (86) iz Preka kojemu je supruga umrla u istoj bolnici. Medicinska sestra bolnice podijelila je dirljivu priču gospodina Šime na svojem Facebook profilu i tako raznježila mnoge.

- Ovo je barba Šime. Ima 86 godina i njegova supruga Jozica bila je naša pacijentica do prije mjesec dana kad je, nažalost, preminula. Jozica je bolovala od Alzheimerove demencije i često puta nije prepoznavala svoga Šimu, iako ga je često spominjala. To barba Šimu nije sprječavalo da svaki dan dođe k njoj u posjetu, da je poljubi na dolasku i odlasku, tepa joj, prošeta je, nahrani i provede vrijeme s njom. Nažalost, Jozica je umrla prošli mjesec, a Šimu je to svakako pogodilo. Svima nam je bilo teško, ponajviše zbog njega i kako će on to podnijeti- napisala je Matija Knežević, medicinska sestra bolnice.

-Nekidan netko zvoni na odjel, kad ono barba Šime! Došao se prijaviti za volontiranje kod nas na odjelu! Kaže da nam želi pomoći, dosadno mu je samom kod kuće, a nama će dobro doći da prošeta još neku pacijenticu kao što je šetao svoju Jozicu. Svaka čast i kapa do poda našem 'volonteru'! Ugledajmo se na barba Šimu! - dodala je Matija.

 

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Ninica
18:45 01.03.2019.

Barba Šime, predivan ste čovjek.

DE
deda1234
12:09 01.03.2019.

Barba... Kapa do poda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije