Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brinula se o napuštenima

Simba je štitila ostavljene pse, sad i sama traži dom

Simba
Foto: Privatni album
1/2
14.07.2015.
u 22:25

Mlada kujica ostala je skromna, ali i puna ljubavi i zahvalnosti

Simba nikada nije imala dom, živjela je uz prugu pored zagrebačke Toplane. I nije tu bila sama, prašinu i ostatke hrane dijelila je s grupom napuštenih pasa.

Brinula se Simba o svima, o velikima i malima, i svi su u nju imali povjerenja. Požrtvovna i hrabra, sve ih je uspjela spasiti. Prepoznala je kome smiju vjerovati, znala je da mogu prihvatiti ruku spasa koju im je ponudio Zagrepčanin Branko S. Prikupljao je hranu, pronalazio im privremene domove, a neki su imali sreću pa već imaju i svoje ljude. Pomogli su mu u tome i aktivisti za zaštitu prava životinja i udruga Noina arka.

Život uz prugu sad je prošlost, u privremenom smještaju i Simba čeka da je netko povede svojoj kući. I dalje je skromna, ali puna ljubavi i zahvalnosti. Ima samo 1,5 godinu, cijepljena je, čipirana i sterilizirana. Treba li uopće reći da se slaže s drugim psima? Dodatne informacije možete dobiti na 098/18-74-735 ili 01/65.28-906.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
23:18 14.07.2015.

Sretno Simba!

TH
than
01:39 15.07.2015.

Sterilizirana.. Pa to govori dosta samo o sebi... Neki ljudi glume nest posebno kao da vole ljubimce ,a onda steriliziraju. Eto neka za pocetak sterilizaju sami sebe. Sve ovo zvuci jadno, u smislu spasavanja zivotinja koje su eto stelizirane i i sluze njima za zabavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije