Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspjevani premijer

Silvije Berlusconi izdaje četvrti CD s 13 pjesama

Silvio Berlusconi
AFP
29.08.2010.
u 11:27

Sve pjesme su ljubavne. Tekstove je napisao premijer Berlusconi, a glazbu Mariano Apicella.

U listopadu će izači četvrti CD s 13 novih pjesama talijanskog premijera Silvija Berlusconija i njegova napuljskog kompozitora Marina Apicelle. Silvio Berlusconi je, kao i za prethodne pjesme, napisao tekstove, a Mariano Apicella glazbu. Pjesme pjevao u duetu. Njih dvojica su se upoznala prije deset godina kada je Berlusconi bio u hetelu Vesuvio u Napulju na jednoj predizbodnoj večeri, a  Apicella je radio na parkiralištu ispred hotela i pjevušio. Berlusconiju su se svidjele njegove pjesme i tako je Apicella postao "dvorski" glazbenik.
Novi CD s njihovim pjesmama će izaći 9. listopada ove godine i ima provizorni naslov "S ljubalju je sve moguće". Svih 13 pjesama govore o ljubavi, uostalom kao i pjesme s prethodna tri CD-a.Glavna pjesma novog albuma nosi naslov "Da ti nisi ti", a Apicella izjavljuje kako se razmišlja i o videu koji bi pratio pjesme.
Prvi CD dua Berlusconi-Apicella je objavljen 2003. i prodan je u 45.000 primjeraka. Vjerojatno su mnogi kupili taj CD iz znatiželji. Drugi i treći su objavljeni 2006., ali se ne govori o njihovoj prodaji što bi moglo značiti da nisu imali nikakvi uspijeh na tržištu. Kako će biti s četvrtim CD-om? O njegovu uspijehu moža ovisi i daljnja suradnja Berlusconija s Apicellom. Naime, govori se kako se Berlusconiju svidio Salvatore Sorrentino, koji ima umjetničko ime Sal Da Vinci. Italoamerički kantautor kojeg je čuo ovoga ljeta na Sardiniji. Apicella drži kako njegova suradnja s Berlusconijem nije upitna, ali kako je moguće da će u budućnosti nastati trio.

Ključne riječi

Komentara 4

MM
Mladen Miletić
12:10 29.08.2010.

Silvije Berlusconi izdaje četvrti CD s 13 pjesama, tko pjeva zlo nemisli. Naši pak nitko ni da pomisli da zapijeva. Jedino nam Predsjednik svira ku........ naravno tamo gore sam napisao svira ku.... misli se svira kuda god ide... A neA ne što misle prostaci !

Avatar commentator
commentator
14:13 29.08.2010.

Nije da me zanima za dotičnog gospodina, ali zove se SILVIO Silvio Berlusca (odnosno Berlusconi.) Toliko je dugo u politici da i ptice na grani znaju, kako ne \"naš\" cjenjeni novinar?

OB
-obrisani-
15:02 29.08.2010.

Je li se to kupuje po službenoj dužnosti ili ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije