Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS NATJEČAJ Stigle tisuće poruka na temu 'Zašto volim naše rukometaše'

Silvija (12) napisala pjesmu, Vori će joj dati Adidasov sat

Autori: Maja Posavec, Ante Buškulić
08.02.2009.
u 18:10

Od ranih jutarnjih sati subote do 18 sati poruke u Večernjakovu SMS-natječaju “Zašto volim naše rukometaše” zasipale su redakciju. Tisuće čitatelja izrazilo je divljenje Červarovoj momčadi, slali su pjesmice, duhovite i originalne poruke podrške ili jednostavno zahvale za spektakl i brojne trenutke radosti koje su im rukometaši priuštili.

Među svim tim silnim SMS-ovima Večernjakov je žiri najboljim proglasio onaj 12-godišnje Silvije Dumić iz Sesveta, koja se doista potrudila i u osam SMS-ova napisala pjesmicu sa po stihom o gotovo svakom našem igraču!

– Pjesmicu sam smislila za finalne utakmice. Ne, nije susret bio dosadan, nego sam je pisala za stanki i u poluvremenu – objasnila je Silvija, učenica 6. razreda, koja i inače piše pjesme, a bavi se plesom.

Silvija će za nagradu dobiti Adidasov ručni sat, koji će joj uručiti najbolji igrač Svjetskog prvenstva Igor Vori.

– Super, drago mi je zbog nagrade, a posebno se radujem upoznavanju s Igorom Vorijem, koji živi blizu moje kuće u Sesvetama. On mi je i inače najomiljeniji rukometaš – dodala je Silvija.

Taj nezaboravni trenutak upoznavanja idola omogućit će joj Večernji list, i to u četvrtak, čim se momčad Croatije osiguranja vrati s mini priprema iz Poreča.


Pobjednička poruka nadahnute 12-godišnjakinje

Pobjednička poruka nadahnute 12-godišnjakinje je: “Ja volim hrvatske rukometaše zato što su najbolji!!! I evo, napisala sam pjesmu za njih: Losert brani sedmerce najbolje na svijetu i zaslužuje nagradu za najboljeg na planetu! Mirko Alilović zaslužuje pohvalu svaku, on obrani svaku loptu, i tešku i laku! Domagoj Duvnjak je prava rukometna nada i svakoj curi na njega pogled pada! Ivan Čupić je legenda prava i svakog vratara od pomisli na njega boli glava! Kada Igor Vori zapuca na gol, tada svi bježe jer se od njega tresu sve mreže! Ivano Balić ponos i čast, u teškim trenucima on ekipi donosi spas! Petar Metličić glava naše reprezentacije i ponos hrvatske nacije! Blaženko Lacković u ekipu najboljih spada i kad on igra svakoj protivničkoj ekipi umire nada! Pobijedili smo Kuvajt, Poljsku, Švedsku i osvojili srebro na Svjetskom prvenstvu! Lino Červar nas je do finala doveo i sa svojim kaubojima srebro osvojio! Morska vila snagu daje da idu brže, više, dalje! Dragi naši kauboji, hvala vam na svemu tome što ste nas uveseljavali na terenu i najviše vam dragi naši hvala za to srebro zlatnog sjaja! Hvala vam!!!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije