Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta optužnica

Silovao partnericu i tjerao ju da se prostituira za 500 kuna u Čakovcu i Zagrebu

silovanje
Davor Javorović/Pixsell
13.04.2019.
u 09:51

Tereti ga se i da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im žena za iznose od 500 do 1000 kuna pruža seksualne usluge

Zbog silovanja i poticanja na prostituciju Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 57-godišnjaka. Partnerici koja je htjela prekinuti intimnu vezu s njim zaprijetio je da će njezine eksplicitne fotografije i videosnimke poslati obitelji i poslodavcu, da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak. U više navrata ju je i fizički napadao i silovao, branio joj da izlazi i kontaktira s drugim osobama.

Pratio je kud se kreće i zabranio joj je da traži posao. Sve se to događalo od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu. Tereti ga se i da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im žena za iznose od 500 do 1000 kuna pruža seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu, što je ona u strahu i činila.

Primljeni novac je predavala 57-godišnjaku koji je na taj način stekao 100.000 kuna. - Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu je prihvatilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - kažu u DORH-u.

Video: Požar u zgradi nekadašnjeg Velkoma u Velikoj Gorici

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
10:25 13.04.2019.

Grubo rečeno- našla krpa zakrpu.... Da ga je istog časa prijavila policiji ( kao sada) sve bi bilo riješeno......ovako ona malo bi, pa malo ne bi, pa levo, pa desno..... Izgleda da je njihova tvz veza bila klimava, željela jee mangupa, dobila je mangupa sa svime što uz to ide....

DU
Deleted user
17:18 14.04.2019.

Što joj se nije dalo skupljati sekundarne sirovine !!!????

AB
aurora borealis
18:52 13.04.2019.

Ako je za svaku uslugu dobila 1000 kuna (i sve dala njemu pretpostavljam) znaci da ga je prijavila nakon 100 puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije