Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao krivnju

Na prijevaru nagovorio ženu na seks: 'Otrovan sam, umrijet ću...'

Silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
26.03.2018.
u 22:49

Žena je i nakon 48 sati nastavila primati poruke u kojima joj se prijetilo da će, ako ne nastavi sa seksom, njezini bližnji nastradati te da će njezine golišave fotke biti objavljene na internetu

Jedan Novozelanđanin priznao je da je na prijevaru nagovorio ženu na seks rekavši joj da je popio otrov i da će umrijeti ako ga ne "iznoji". Muškarac (24) iz Rotorue u petak je priznao krivnju na sudu, a presuda će mu biti izrečena 25. svibnja.

Policija je navela da je mladić došao do stana jedne žene, crven u licu i nagnut, držeći se za rebra, i rekao joj da je pretučen te natjeran da popije dozu otrova, te da će umrijeti ako otrov ne izbaci iz sebe znojenjem u idućih 48 sati, piše NZ Herald. Nakon što mu je žena predložila trčanje, muškarac joj je odgovorio da se znojenje mora dogoditi na poseban način. Dodao je i da nema protuotrov jer je osoba koja ga je pretukla napustila zemlju.

Nedugo potom žena je počela primati elektroničku poštu s nepoznate adrese koje su naizgled potvrđivale muškarčevu priču - u njima je između ostalog pisalo da žena mora imati seksualni odnos s njim tri puta u 48 sati. Žena je na kraju pristala na seks vjerujući da je muškarčev život doista ugrožen. Međutim, i nakon 48 sati nastavila je primati poruke u kojima joj se prijetilo da će, ako ne nastavi sa seksom, njezini bližnji nastradati te da će njezine golišave fotke biti objavljene na internetu. Također joj je obećan automobil i veliki novčani iznosi ako postupi prema uputama.

Žena je naposljetku prozrela priču i suprotstavila se muškarcu, koji joj je na to zavrnuo ruku i gurnuo je na pod. Kada je shvatila da prijetnje neće prestati, obratila se prijatelju koji ju je potaknuo da ode na policiju.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Silovanje
1/30

Komentara 10

CE
cenzura
08:21 27.03.2018.

Kuda ide sva ova nazovi korektnost? Od kad nam ove feministikinje guraju razno razne konvencije svaki sex bi mogle proglasit silovanjem. Svaka bu rekla da smo je na prevaru nagovorili ak nebu zadovolj(e)na!

DU
Deleted user
11:56 27.03.2018.

Ha ha ha ha ha. Lako žabu u vodu natjerati.

AL
alf
01:40 27.03.2018.

Dali ta zenska ima mozak da razmislja svojom glavom? Ili je mozda kao sljedbenici HDZ i SDP, IDS HNS, kojima "partije" kazu kako da misle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije