Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović

'Siguran sam da će Splićani ove godine poštivati prava manjina'

Josipović s izaslanstvom LGBT-a
Ured predsjednika
03.05.2012.
u 17:44

Josipović je kazao kako se nada da se prošlogodišnje nasilje neće ponoviti te da će nadležne institucije osigurati pravo svih građana na mirni prosvjed

Predsjednik Ivo Josipović primio je izaslanstva udruga "Kontra", "Iskorak" i "Domine". Izaslanstva su upozorila na propuste državnih institucija i Grada Splita tijekom održavanja prošlogodišnjeg Split Pridea te su naglasili kako im nije bila pružena adekvatna zaštita. Također su upoznali predsjednika s pripremama za drugi po redu marš u Splitu koji bi se trebao održati 9. lipnja.

Josipović je kazao kako se nada da se prošlogodišnje nasilje neće ponoviti te da će nadležne institucije osigurati pravo svih građana na mirni prosvjed.

– Poštivanje prava manjina i prava na različitost spada u civilizacijske dosege europske obitelji kojoj se Hrvatska uskoro priključuje i uvjeren sam da će građani Splita ove godine dokazati kako su te vrijednosti prihvatili – zaključio je predsjednik Josipović.

Komentara 74

XN
xnet0822
22:16 04.05.2012.

03.05.2012. u 18:43h Mihac™ je napisao/la: Ne podnosim inače Bosance ... --------------------- Ma nemoj ? A što su ti jadnici krivi, ha ? Pazi što pišeš, jer ako netko od njih pročita ovo moglo bi ti se dogoditi da te prebiju na mrtvo ime !

Avatar tetak
tetak
18:22 03.05.2012.

Ne piše je li im obećao pokroviteljstvo ili će ih podržati kao sudionik na čelu kolone ?

SA
sargu123
18:23 03.05.2012.

Ivo, bojim se da se varaš. Tko će normalan podržati nenormalno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije