Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga ušla u 23. dan

Signal na Viberu koji prikazuje da je Matej bio aktivan u 21:53 zbunio prijatelje

Matej Periš
Foto: Matija Habljak/PIXSELL/nestali.gov.hr
1/4
22.01.2022.
u 08:57

Matejev mobitel posljednji je put lociran 31. prosinca u 2.40 sati nakon ponoći kod Velikog ratnog ostrva

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem ulazi u 23. dan, a njegov otac Nenad i dalje ostaje u Beogradu. Nove informacije pojavljuju se na kapaljku, a mnoge je zbunila informacija da je Viber pokazao da je Matej bio aktivan u 21.53 sati sinoć.

No, iako je to izazvalo lavinu reakcija, Kurir prenosi da je jedno od mogućih objašnjenja to da je policija bila prijavljena na njegov račun kako bi provjerili komunikaciju iz prijašnjih dana do nestanka. 

Matejev mobitel posljednji je put lociran 31. prosinca u 2.40 sati nakon ponoći kod Velikog ratnog ostrva, a od tada su mnoge snimke izašle u javnost, koje pregledavaju policajci kako bi napravili rekonstrukciju njegova kretanja. Matej je te večeri izašao iz kluba Gotik i  na posljetku došao do Save, odakle mu se gubi svaki trag. Zasad se vjeruje da mu je mobitel bio u džepu kad je posljednji put njegov signal uhvaćen, oko kilometar i pol nizvodno.

VIDEO>>Signal na Viberu koji prikazuje da je Matej bio aktivan u 21:53 zbunio prijatelje

 

Matejev otac ponovio je u četvrtak da u Beogradu ostaje dok ne dozna istinu o svome sinu. Također, kazao je i da mu se puno ljudi počelo javljati. 

- Posljednjih dana javljaju mi se vračare i vidovnjaci i govore gdje mi se krije živ. Jedna mi je samo rekla da "potražim sina u kući na dva kata koja se nalazi kod kanala Dunav-Tisa-Dunav". Da Matej "tamo živi na drugom katu i da je dobro". Drugi mi je čak predlagao da ga tražim u nekim visokim zgradama prekoputa Gotika - ja ponovo molim ljude da se obrate za svaku informaciju beogradskoj policiji - kazao je Nenad Periš za Telegraf.rs.

Komentara 50

A1
Ardo 1944
17:53 22.01.2022.

Kada počinje snimanje filma.Scenarij je već spreman.

Avatar apokalipsa
apokalipsa
14:38 22.01.2022.

Što vam je “ostrvo” . To je neka nova riječ u hrv jeziku ili kratica za nešto ?

VO
vorda400
16:54 22.01.2022.

Za 23 dana je mogao otplivali do crnog mora Djeco droge su loše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije