Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažni video

Sibirski izvanzemaljac napravljen od krušnih mrvica i kokošje kože

šminka
22.04.2011.
u 15:53

Autori snimke koja je obišla svijet priznali su policiji da su sami napravili tijelo izvanzemaljca

Nakon što je snimka s mrtvim izvanzemaljcem iz Sibira obišla svijet, ispostavilo se da je riječ samo o neslanoj šali. Naime, tvorac videa, Timur Hilall (18) i Kirill Vlasov (19) priznali su policiji kako su sami napravili tijelo bića s drugoga svijeta i to od mješavine mrvica kruha i kokošje kože.

Britanski Daily Mail piše kako sibirska policija još ne zna što će s mladićima. Glasnogovornik policije rekao je da se još mora utvrditi je li počinjen zločin, a ako je, mladići će morati odgovarati.

Inače, stanovnici ruske regije Irkutsk u Sibiru prije mjesec dana pričali su kako se u jednoj šumi srušio NLO. Kazali su kako je veliki objekt plave i ružičaste boje jurio i snažno udario u tlo. Nakon toga, pojavila se snimka "izvanzemaljca" smrznutog u snijegu, no priča je, nakon priznanja autora videa, ponovno pala u vodu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sor@n
Sor@n
15:41 23.04.2011.

Kakve sve gluposti idioti stavljaju na jubito a mnogi to progutaju. Brdo gluposti koje treba skinuti.

UK
Ugo Kajvez
09:21 27.04.2011.

23.04.2011. u 15:41h Sor@n . Vježba za lakovjerne i naivne ............. to ti dođe na isto kao kad se vjeruje u političare ......... a hrvati su prva liga po lakomno vjerovanje u političara svih vrsta .......... uvijek se nasanjču ............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije