Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNI IZBORI

Šibenski odvjetnik kandidira se za predsjednika: nudim stvarna rješenja

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
16.09.2019.
u 11:59

Ivan Rude, nakon neuspjelog pokušaja kandidacije na prijašnjim izborima ponovno ulazi u utrku s nenajavljenom objavom kandidature na Varoškoj fešti u Šibeniku.

Sinoć na košarkaškom igralištu kod dvorane Minimnac na varoškoj fešti Ivan rude, odvjetnik iz Šibenika, najavio je objavu kandidature za predsjednika republike hrvatske. Ovo nije Rudeov prvi put u predsjedničkim izborima. Prvi put se kandidirao prije pet godina, ali nije skupio dovoljno potpisa da izađe na izbore.

- Ja u Varošu živim na čudnom mjestu, s jedne strane iznad mene počinje ulica Nikole Tesle, a svi znamo tko je on bio, a s druge strane je Miminac, naziv za koji još nitko, niti jedna lingvist nije otkrio što znači, pa mi je to prvi znak da je tu nešto posebno. Onda, kroz ovu našu Varoš prolaze čude, vidljive i nevidljive pare. Odozdo dolaze dva jaka igrača Šarac i Brešan, iz Nikole Tesle Arsen, Mišo i Vice. Očito da tu pušu neki posebni vjetrovi pa sam sebi kazao ako možda i ja uhvatim barem tri posto toga, to će mi biti dovoljno da krenem u ovu avanturu predsjedničkih izbora - rekao je Rude u Iznenadnom govoru. 

Prava najava bit će održana u Zagrebu, a na pitanje zašto se kandidirao Rude je rekao da svi političari nude fraze te da on jedini ima praktična rješenja i alate da ih provede prenosi ŠibenikIn.

U Zagrebu će također objaviti tko podržava njegovu kandidaturu.

- Moram biti optimisti. Ovo je igra na sve ili ništa, i tu pesimizmu nema mjesta. Kad bih u predsjedničke izbore ulazio kao pesimist, to bi bilo karikaturalno.- rekao je Rude o svom stavu o izborima.

Komentara 3

DU
Deleted user
13:38 16.09.2019.

odvjetnici su prevtrljivi ...

DU
Deleted user
00:36 13.02.2023.

-------i lopovi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije