Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Bio nezadovoljan naplaćenim računom pa zapalio kafić

požar u Šibeniku
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/9
13.02.2018.
u 15:53

Kupio je benzin i upaljač pa se vratio do kafića. Inventar kafića složio je na jedno mjesto, polio ga benzinom i zapalio

Sukob oko naplaćenog pića bio je motiv koji je 34-godišnjaka naveo da, kako ga sumnjiči šibenska policija, proteklog vikenda izazove požar u kojem je izgorio inventar kafića Skipper u Šibeniku.

No kako je kafić smješten u staroj kamenoj kući, koja je zaštićeno kulturno dobro, te kako je požar oštetio fasadu te kuće, 34-godišnjak je osim za općeopasnu radnju prijavljen i za oštećenje kulturnog dobra.

A sve navedeno dogodilo se 11. veljače u 3.15 kada je nakon svađe zbog pića koje mu je naplaćeno koji dan ranije, 34-godišnjak otišao do obližnje benzinske pumpe. Kupio je benzin i upaljač pa se vratio do kafića. Inventar kafića složio je na jedno mjesto, polio ga benzinom i zapalio. Šteta je nekoliko stotina tisuća kuna, a nezadovoljnom gostu kafića Skipper zbog svega se smiješi i istražni zatvor.

požar u Šibeniku
1/16
Ključne riječi

Komentara 7

OB
ObrenM
18:12 13.02.2018.

Obzirom da je tu sutkinja Supe ovaj se ne mora bojati ukoliko ima dobru "mazalicu".

KV
kvatrić
17:18 13.02.2018.

To antifa koji ljeti pali hrvatske šume, po zimi trenira po hrvatskim gradovima. Sada je posebno uzbuđen zbog posjete picoustog pa je od radosti odlučio spaliti centar Šibenika.

PH
Petarstijena-HR
16:33 13.02.2018.

Piromane vozila, stanova, kuća,polja, šuma treba tretirati kao teroriste, te ih kazna zatvora treba minimalno iznositi 20-40.god..., jer ako ovaj zakon ne postrožite sve više će biti terorističkih dijela paljevine imovine građana, a to nam može totalno uništiti turizam, jer to će prenositi strani mediji.U Splitu se događaju svakodnevne paljevine vozila-policija loše i nikako ne radi svoj posao, potrebno je pozvati građane kotareva u pomoć, organizirati kvartovska dežurstva i čuvanje vozila i imovine, a priromane u zatvor na 20.god najmanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije