Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigle sve hitne službe

Muškarac u kući u središtu Šibenika prijeti samoubojstvom

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/10
16.10.2018.
u 16:58

Muškarac navodno boluje od PTSP-a

Muškarac u dobi od 67 godina zaključao se u utorak rano popodne u kući u Zadarskoj ulici u središtu Šibenika i prijeti samoubojstvom, doznaje se od glasnogovornice šibensko-kninske Policijske uprave Marice Kosor.

Od 13 sati u gradskome središtu ispred kuće su sve hitne službe, a policija poduzima sve kako bi se izbjegla tragedija.

Prema informacijama s terena, oko 14,30 sati interventni policajci s tzv. ovnom za probijanje vrata ušli su u dvorište kuće u kojoj je zaključan 67-godišnjak.

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac koji prijeti samoubojstvom boluje od PTSP-a, a prema informacijama s mjesta događaja, u kuću su ušli i predstavnici lokalnih braniteljskih udruga.

Policija čuva mjesto i ne dopušta građanima da tuda prolaze.

Ključne riječi

Komentara 7

YI
yoca iz amsterdama
10:15 17.10.2018.

Kome prijeti???

DU
Deleted user
17:02 16.10.2018.

super, ogradite kucu bodljikavom zicom, da niko ne moze ni vani ni unutra i pustiti mu pjesmu, otišo si, sarmu probo nisi.

FR
franjo
18:34 16.10.2018.

Neka sa budala ubije. Jedan parazit manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije