Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena

Šibenčanka (35) u vrtu uzgajala marihuanu

marihuana
Ivana Ivanovic/PIXSELL
15.10.2018.
u 09:48

Prilikom pretrage pronađeno je 8,6 grama bruto težine droge marihuana te 19 komada stabljika biljki karakterističnog izgleda za biljke indijske konoplje, visine od 6 do 66 centimetara

Šibenska policija je uhitila 35-godišnjakinju osumnjičenu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. 

- Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku je pretražen stan, popratne prostorije i vrt osumnjičene, kojom prilikom su policijski službenici u prostorijama stana pronašli i od osumnjičene oduzeli ukupno 8,6 grama bruto težine droge marihuana i u vrtu 19 komada stabljika biljki karakterističnog izgleda za biljke indijske konoplje, visine od 6 do 66 centimetara, a što sve je osumnjičena neovlašteno posjedovala radi daljnje prodaje - istaklnuli su iz šibenske policije.

 

Ključne riječi

Komentara 15

VO
vorda400
10:08 15.10.2018.

Ovakvi kriminalci su najgori čak 8grama marihuane to je ogroman rizik za hrvatsko društvo i direktan napad na sustav ali nema veze kaj fali 100milijardi kuna

TO
torente
13:13 15.10.2018.

Jesu se specijalci spustili s konopima iz helihoptera u vrt naoruzani do zuba???

AR
Artukovic
10:01 15.10.2018.

Da su joj u vrtu pronasli naftu ili plin bilo to to vlasnistvo drzave.Pronađu travu i odma je to njeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije