Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ISTRAŽNOM JE ZATVORU

Šibenčanin napao oca bivše djevojke: 'Potrošio sam na nju 2000 kuna, daj pare ili ću te ozlijediti'

Čakovec: Policija spriječila prosvjed protiv povećanja cijena goriva
Pixsell/Ilustracija
20.01.2021.
u 12:09

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponovnog počinjenja kaznenog djela

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv 48-godišnjaka koji je 20. prosinca 2020. u jutarnjim satima, ispred trgovačkog centra u Šibeniku, prišao ocu bivše djevojke te mu nabrajao stvari koje je kupio dok je bio u vezi s njegovom kćeri, a potom zatražio od oštećenika da mu preda novac u iznosu od dvije tisuće kuna te mu zaprijetio da će ga, u protivnom, teško tjelesno ozlijediti.

- Oštećenik mu je u strahu predao novac u traženom iznosu koji je okrivljenik uzeo, a zatim je dio novca istrgao dok je ostatak zadržao te napustio mjesto događaja. U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponovnog počinjenja kaznenog djela - istakli su iz Dorha.

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:15 20.01.2021.

"...Šibenčanin napao oca bivše djevojke: 'Potrošio sam na nju 2000 kuna, daj pare ili ću te ozlijediti'..."___E stari moj, sve košta! Pa i "ljubav"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije