Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA PRIČA

Sisak: Prvo prijetio, zatim utvrđeno da je kršio izolaciju pa mu policija u kući pronašla arsenal oružja

Čakovec: Policija spriječila prosvjed protiv povećanja cijena goriva
Pixsell/Ilustracija
21.01.2021.
u 15:11

Zbog počinjenih kaznenih djela osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnja i nedozvoljeno posjedovanje, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, dovršili kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim Siščaninom

Naime, njega se sumnjiči da je na području Siska, početkom tjedna, putem telefona prijetio bliskim osobama. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je dana 19. siječnja napustio mjesto prebivališta, iako mu određena mjera samoizolacije.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan mu je prekršajni nalog. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, obavljene su pretrage doma i drugih prostorija u mjestu Crkveni Bok na sunjskom području i u Sisku koje koristi 54-godišnjak te je pronađena i oduzeta vojna puška, pištolj, dvije ručne bombe, 16 detonatorskih kapisla, spremnik za pištolj, dva vojna noža, 800 grama vojnog eksploziva TNT i 794 komada raznog streljiva.

Zbog počinjenih kaznenih djela osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 1

IJ
istina___jako_boli
08:00 22.01.2021.

I kak ce sad da peca ribe kad ste mu oduzeli ribolovni materijal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije