Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jakša Denich

Shrvana djevojka na pogrebu: Zaljubila sam se na prvi pogled

sprovod na mirogoju (1)
Foto: Antonio bronić/PIXSELL
1/6
20.09.2011.
u 17:16

Jakša Denich tragično je stradali mladić kojega je hladnokrvno ubio odvjetnik Darko Zadro u kladionici.

"Zaljubila sam se u tebe na prvi pogled. Treći dan rekao si mi da me voliš, u sebi sam pomislila, ima vremena. Četvrti dan ispričao si mi sve o sebi, svojoj obitelji, sinu i bivšim ljubavima. Deveti dan predložio si mi da živimo zajedno. U sebi sam pomislila, ima vremena. Deseti dan ja sam tebi rekla da te volim... Pružio si mi najljepših dvanaest dana u mom životu", riječi su djevojke ubijenog Jakše Denicha na njegovu posljednjem ispraćaju na zagrebačkom Mirogoju.

>>>Poznati odvjetnik ušetao se u kladionicu i izrešetao muškarca

Malo tko mogao je zaustaviti suze. Jakšu Denicha na posljednji počinak ispratili su ožalošćena obitelj i mnoštvo prijatelja. Jedan od njegove braće u rukama je držao košarkašku loptu jer je Denich trenirao košarku.

Podsjetimo, Jakšu Denicha hladnokrvno je ubio vinkovački odvjetnik Darko Zadro u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci. Zadro je u njegovu glavu ispalio nekoliko hitaca iz pištolja.

Komentara 35

Avatar tomasesi
tomasesi
17:51 20.09.2011.

\"kojega je hladnokrvno ubio odvjetnik Darko Zadro\" Neka onaj zalizanko izreže ovaj članak i objesi u onoj tzv. \"odvjetničkoj komori\". Stalno se hvali po televiziji i tisku da su navodno \"visoko moralne osobe\", a kako vidimo točno je suprotno, (onoo u što sam ja uvjeren). Takve poput njih kojima pripada i ovaj počinitelj, moš naći jedino u knjizi \"120 dana Sodome\"... da ne duljim... Spokoj ovom mladiću i sućut obitelji.

JA
jastrebica
17:56 20.09.2011.

Kako kažu \"urbani dečko\"....

BK
B Kosa
21:07 20.09.2011.

Nitko ne kaze zasto je ubijo momka odvjetnik i to sa namjerom. Pito sam jednu odvjetnicu mogu li odvjetnici biti ludi odgovorila je sigurno kao i svi ljudi i odvjetnika ima ludi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije