Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAZNE SE POLICE

Shopping groznica zbog korone: 'Bolje da se osiguramo za zlu ne trebalo'

Prazne police
Foto: Hana Ivković
1/7
25.02.2020.
u 17:47

- Moram priznati, malo sam "podebljala" kolica jer sam čula da je koronavirus stigao u Hrvatsku - priznala je Slavica Fišar, a to su priznali i drugi

I dok se ne bi moglo reći da je u trgovinama došlo do shopping groznice zbog koronavirusa, police u kojima stoje one najbitnije - i najtrajnije - namirnice su brzo su se praznile. Šećer, brašno, konzerve, tijesto, svježe meso, i ono zamrznuto kao i povrće, gotovo da su nestali s polica, a velika je potražnja bila i za mlijekom u pakiranjima od 6 komada i pakiranim kruhom. 

- Moram priznati, malo sam "podebljala" kolica jer sam čula da je koronavirus stigao u Hrvatsku - priznala je Slavica Fišar, a to su priznali i drugi.

- Nije još kriza, ali bolje da se osiguramo za zlu ne trebalo - istaknuo je Davor Strugarić.

FOTO Prazne se police u trgovinama

Prazne police
1/6

Podsjetimo, danas je potvrđen prvi slučaj pacijenta zaraženog koronavirusom u Hrvatskoj. Riječ je o mlađem čovjeku i o blažem obliku bolesti, on je izoliran i zasad je dobro, kazao je ranije danas premijer Andrej Plenković.

Ministar zdravstva Vili Beroš poručio je da je zdravstveni sustav spreman.

– Ovim činom detekcije virusa podižemo stupanj naše pripreme i obrane i mjere koje poduzimamo. Ulazimo u fazu koja je nešto viši level naše pripravnosti i mislim da zdravstveni sustav ima sve mogućnosti odgovora na ovu ugrozu – kazao je.

VIDEO Đikić: Evo što trebate činiti kod pojave koronavirusa

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar crikva
crikva
18:08 25.02.2020.

Ako ste vi normalni bog me ubio. Kako ne kuzite da je sve ovo prevara. 21. Otisao u Milano, 23 bio u bolnici u Zg. Danss je 25. Pa koliko je trajala inkubacija? Cista laz. Dajte razmislite.

MA
Machak
18:16 25.02.2020.

Ljudi su jednostavno glupi i uzalud je svaki glas razuma. Pola će toga poslije pobacati jer će proći rok.

SA
sargu123
19:18 25.02.2020.

Kaže Beroš:...viši level pripravnosti.... pa kaj ti je to "level"??? Zar ne postoji lijepa hrvatska riječ: RAZINA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije