Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALISANJE Penić se rado poziva na slavne

Severinina pomoć Plavoj kući

29.11.2008.
u 20:54

Na istaknutim su mjestima u Plavoj kući fotografije Mije Penića i pjevačice Severine Vučković. Ona je, prema njegovu hvalisanju, pjevala na humanitarnom koncertu održanom kako bi mu se platila operacija u Švicarskoj.

Operacijom bi mu bio vraćen sluh i ne bi više morao nositi slušni aparat. No, Mijo na operaciju nikada nije otišao. Prikupljeni novac Mijo je potrošio na preuređenje štala u Krašiću u kojima danas drži ljude. Pokraj fotografija na kojima je nasmiješen sa slavnom pjevačicom stoje natpisi “Dnevnik nevinoga” i “Lažno optužen”, tako da se već s vrata stječe dojam kako je Severina tijekom slučaja Brezovica podržavala Penića. Detalje njihova odnosa nismo uspjeli provjeriti jer su svi naši pozivi ostali bez odgovora, no teško je povjerovati da bi Severina nakon svega podržavala Miju Penića. No, iz nekih intervjua koje je Mijo Penić davao proteklih godina može se zaključiti da je beznadno zaljubljen u Severinu.

– Čekam da Severina dođe k meni, i to je to! To mi je životni san. Rekla mi je da kad dobijem na lotu možemo razgovarati o tome. (ženidbi, op. a.) To mi je jedini životni cilj – oženiti se Severinom. Dala mi je telefon i već smo godinama u vezi – ustvrdio je Mijo Penić prije nekoliko godina. Večernjakove je reportere Mijo Penić pokušao za prvoga posjeta namamiti tvrdnjama da i neki slavni svoje bližnje drže u njegovu domu.

– Kod mene je smještena i baka Ive Pukanića, znate onoga što su ga ubili – pokušao nas je impresionirati. Tko zna koliko je naivnih takvim svojim hvalisanjem uspio namamiti da ostave roditelje ili djedove i bake u njegovim rukama.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije